2777
2789
عنوان

بیاین

40 بازدید | 5 پست

سلام. دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. حالم خوب نیست افسردگی گرفتم. البته ما با هم قرار ازدواج نداشتیم. ولی از اینکه اینقد بی رحمانه رفتار کرد شاکی ام ازش. دو هفته ازش خبری نبود. و گوشیش خاموش بود. یه دفعه یعد دو هفته زنگ زد و گفت ازدواج کرده. دنیا رو سرم خراب شد. چی کار کنم. فکر می کنم برم دم خونش منتظر شم بیاد بیرون. نمیشه همینجوری بدون جنجال برم. و دور شم. شما بودین چی کار می کردین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدبختانه اهل این کارا نیستم. ولی دلم می خواد یه جوری انتقاممو بگیرم. برم در خونش منتطر شم بیاد. یه ک ...

پس‌اگه به زنش نمیگی کار دیگه ای هم نکن چون ممکنه کسی ببینه و اون بزنه زیر همه چی و بگه تو دست از سرش برنمی‌داری ولی اگه مدرک داری چت یا تماسی ببر به زنش نشون بده این انتقام خوبیه در خونش بشینی که چی اونم دادوهوار کنه بگه به این دختر بگید دست از سر من برداره من زنو زندگی دارم همش بهم پیام میده باهام دوست شو آبروت بره؟

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
پس‌اگه به زنش نمیگی کار دیگه ای هم نکن چون ممکنه کسی ببینه و اون بزنه زیر همه چی و بگه تو دست از سرش ...

متاسفانه مدرکی ندارم. چت یا تماس ندارم. چون واتساپشو پاک کرد. ‌شمارشم عوض کرده و من ندارم.