2777
2789
عنوان

کی میشه ما خونه دار بشیم؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 80 پست
یادم نیست چندتا ولی خودم چند سال پیش خوندم اثر داشتم سرچ کن یه تعدادی سوره حمد را فکر کنم روز قبل عی ...

میلیاردی شده خونه ها و با این حقوقا به جایی نمیرسه پولمون با حمد و آش پختن مشکل حل نمیشه که

میلیاردی شده خونه ها و با این حقوقا به جایی نمیرسه پولمون با حمد و آش پختن مشکل حل نمیشه که

ذهن شما متاسفانه فقیره

من شوهرم بیکار بود و خونه دارشدم بدون ارث یا چیز دیگه

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂  نه باور کن تو ذهنم همش خونه های میلیاردیه اما کو پس 😁

شوخی نمیکنم 

چیزی که اول گفتی باور اصلیت بود و تازمانی که این باورته همینه برات

من باور داشتم قبل عروسی خونه دار میشم

برادرشوهرام وضعشون همه خوب بود همشون دوسال اول اول عروسیو مستاجر بودند شوهرمن باورش این بود خدایی خودمو کشتم تا باورش عوض شه 

هزاران مورد از زندگی خودم میتونم مثال بزنم که باور خودمون برمیگرده

خدا گفته بخاه تا بدم نگفته به راهش فکر کن

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
شوخی نمیکنم  چیزی که اول گفتی باور اصلیت بود و تازمانی که این باورته همینه برات من باور داشتم ...

مطالب قانون جذبیه زرد اینستاگرام 😐

رو باورت کار کن تا بتونی بنز بخری 🥴

دست بردارید از این چرتو پرتا 

یه ماه باورتو بزار روی بی ام و ببینم میتونی بخری 

امان از بیسوادیه ما جهان سومیا 

مطالب قانون جذبیه زرد اینستاگرام 😐  رو باورت کار کن تا بتونی بنز بخری 🥴 دست بردارید ا ...

به هر حال من باهمین چرت و پرتا و دعا که از نظر شما کشکه خونه دارشدیم

شما روشن فکر بشین ببین کی خونه دار میشی

شاید هیچوقت خونه دار نشم اما مغزمم مث شما پر از خزعبلات نمیکنم ، الهی آگاهی ده 🙏

به نظرم به نگاه تاپیک خودت بنداز بعد در مورد خزعبلات حرف بزن

عزیزم متاسفانه اعتقادات بعضیا سست شده  من خودم با جون و دل حرفاتو قبول دارم و تجربه کردم به ه ...

جالبه ابنجور ادما اخه به چیزای چرت و پرت اعتقاد دارند فقط دعا و...را خرافات میدونن

ان شاءالله همه مستاجر ها و بی خونه ها  امسال خونه دار بشن

همچنین ما 

منم خیلی خسته شدم از این مستاجری خدایا خودت کمک کن امسال خونه دار بشیم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
مطالب قانون جذبیه زرد اینستاگرام 😐  رو باورت کار کن تا بتونی بنز بخری 🥴 دست بردارید ا ...

قانون جذب کاملا اثبات شده هست کافیه تو فکرت تمرکز کنی ا

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲

اينجا مينويسم تا خدا ببينه و يادگارى بمونه 

خدايا به بزرگيت قسم به من و استارتر و همه اونايى كه ارزو دارن خونه دار بشن با دل خوش و تن سالم خونه بده ❤️

الهى آمين يا رب العالمين

اللهم عجل لوليك الفرج