2777
2789
عنوان

کی میشه ما خونه دار بشیم؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 80 پست
به هر حال من باهمین چرت و پرتا و دعا که از نظر شما کشکه خونه دارشدیم شما روشن فکر بشین ببین کی خونه ...

منم به قانون جذب خیلی اعتقاد دارم

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

سگ که تویی و پاچه گیری کار خودته ،  برو ده تا آش بپز ده تا خونه بخر اسکول

عزیزم ناراحت نشو منم غصه خونه رو میخورم وهرچی بهش فکر میکنم.من خیلی بدبختم کاش یه خونه داشتم که مال خودم بود وتوش آرامش داشتم 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مستاجر ما الان ۵ ساله خونه ی ما هستند یه خونه ۲ طبقه کوچولو داریم بعد اینجا عروسی کردن ما هم سر کرایه خیلی راه اومدیم شوهرش شاگرده بعد الان  خانومه  بچه ۳ رو  حامله س نکنید با خودتون همچنین خواهرانه دارم میگم بعد زنه وسواس داره بچه اولش رو خیلی میزنه به خاطر مستاجر بودن هم اعصابش خورده تو رو خدا این بچه  مریض و عقده ای ها رو اگه ندارید آنقدر  نزایید بریزید تو جامعه 

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
پس چرت الان تو بنزت نیستی 😂 تو نی نی سایتی 

بنز نخواستم 😂ولی خیلی چیزا خواستم 

پسردار شدنم 

خونه دار شدنم 

دانشگاه دولتی قبول شدم 

عمل بینی 

و خیلی چیزای دیگه که دوس داشتم و تو ذهنم تصورش کردم 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
 تاپیک خودم چیه ؟ 

عزیزم انرژی به متافیزیک برمیگرده دعا هم انرژی داره  کسی که به چارت و انرژی ستارگان و نجوم اعتقاد داره نمیتونه منکر انرژی بشه و انرژی انسان و روحش بشه

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
ببین چقد بدبختی پسر داشتنو افتخار میدونی از همین جملت معلومه آگاهیت 

🙄🤣🤣🤣خداشفات بده خیلی خندیدم 

میگم پسر دار شدم چون دلم میخواست یه پسر داشته باشم افتخار نکردم 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
 علم‌نجوم و چارت خیلی موثق تر از آش پختنه برا خونه خریدن 😐

علمی که یه سال یه چیزی میگن چند سال بعد رد میشه موثق نیست واقعا علم ادم را موثق میدونی؟ الان همین علم تاچند سال پیش میگفت کوچکترین ذره هر ماده اتم الان میگه انرژی

من بحث دیگه ای ندارم 

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
شوخی نمیکنم  چیزی که اول گفتی باور اصلیت بود و تازمانی که این باورته همینه برات من باور داشتم ...

دقیقامنم زمانی که ازدواج کردم شوهرم هیچی نداشت ازهمون اول تامیگفتم خیلی زودخونه میخریم مسخره میکردبحثوعوض میکردولی من میگفتم خواستن توانستنه چنتاقرعه اسم نوشتیم که خیلی زودبناممون دراومدباپس اندازکمی که داشتیم وپول قرعه ووامی که برداشتیم خونه خریدیم شوهرم تاچن سال توشک بودواقعاادم بخوادازخداتلاش کنه میشه من باوردارم