2777
2789

مدبوم چیه؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی اومد لایکم کن خواهری

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

دلی:)🤍

اتاقی میبینم که از قلب رئوف و مهربانت پرده برمیدارد. این مهربانیت را  از دیگران دریغ نکن که باعث میشود خدا هم تو را مشمول لطف خودش قرار دهد و درکارهایت موفق گرداند

. نعمت و ثروت میبینم. دیگر کم کم زمان آن رسیده که دنیا روی خوش خودش را به تو نشان بدهد. تا تغییر اوضاع به روال عادی زندگیت ادامه بده

. خیلی بیشتر مراقب باش، به هرکسی اعتماد نکن. واست نهنگ افتاده. نهنگ معنیش اینه که دشمن یا بدخواه هایی اطرافت هستن که خیلی دوست دارن بهت آسیب بزنن. وقتی به کسی از ته دلت اعتماد نداری پیشنهاد همکاری مالی باهاش رو اصلا قبول نکن بخصوص الان که این نهنگ افتاده. اگرهر معامله ای میکنی قبلش خوب تحقیق کن و همه روال قانونی رو بی کم و کاست انجام بده و بر پایه اعتماد حتی بخش کوچکی از معامله رو قرار نده تا نتونن بهت ضرر بزنن.. این روزها گره ای در کارت افتاده. تا ۱۹ روز دیگر فردی در زندگی شما تاثیر گذار خواهد بود. فردی که دستش در فنجان تو ظاهر شده. این فرد نیتش خیر است و میخواهد به تو کمک کند. کمکش را بپذیر. بین تو و این فرد دوستی چند ساله برقرار خواهد شد که برای هردوی شما سودمند است.

میشه واسه منم بگی ممنون میشم

ماشین در فنجانت دیده میشود. سفری در پیش داری. کائنات میخواهد به تو بگوید که قبل از این که بار سفر ببندی کارهای نیمه تمامت را تمام کن، در غیر این صورت اوضاع قدری نابسامان خواهد شد. البته سفرت چندان طولانی نخواهد بود اما باز هم تو کاری را نیمه تمام نگذار.
. چه آهوی زیبایی در فنجانت افتاده! به تو تبریک می گویم همسر خوبی نصیبت شده یا خواهد شد. قدرش را بدان همسری زیبا، با وفا و محبوب که هرکجا باشی دل نگرانت خواهد بود
. همسر زیبایی داری و یا همسر زیبایی خواهی داشت. ماهی که در قهوه نقش بسته وجود او را بر من برملا کرد. همسرت فردی خواهد بود دارای کمالات و جز عشق چیزی بینتان نمیبینم. تو هم از این رابطه خوب نگهداری کن.
. یک اتفاق خوبی که انتظارش رو نداری واست رخ میده،  این شانس و اتفاق خوب میتونه ارث باشه، میتونه برنده شدن توی قرعه کشی یا سود کردن تو یک معامله باشه.