nova70 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 205 عنوان تغییر رشته 48 بازدید | 6 پست بچه ها من سال دوازدهم هستم توی کل این دوسال دبیرستان معدل زیر ۱۹نداشتم ولی علاقه ایی به رشتم که انسانی ندارم نمیدونم چیکار کنم دی ماه امسال هم معدلم شد ۱۹.۲۱ ولی خب هیچ امیدی ندارم نمیدونم چیکار کنم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞 دیروز | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_طلایی_بلا عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 3845 فک نکنم بشه تغییر رشته داد تا یازدهم میشه بعدشم شما ریاضی یا تجربی بری هیچی بلد نیستی که دو سال باید پشت بمونی تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol
nova70 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 205 فک نکنم بشه تغییر رشته داد تا یازدهم میشه بعدشم شما ریاضی یا تجربی بری هیچی بلد نیستی که دو سال باید ... به تجربی علاقه دارم تابستون درس های تخصصیش رو خوندم وقت های خالی هم اونا رو میخونم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞
nova70 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 205 به کدوم رشته علاقه داری به تجربی به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞
nova70 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 205 ولی خب مامانم اینا گیر دادن که معلم شو و بخاطر اونا اومدم انسانی ولی خب از جو مدرسه فراری ام چه برسه به معلمی که همش سر و کله زدن با بچه هاست به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞