2789
عنوان

فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 63 پست
هنوز نیومده به خوابم چشم انتظارشم😭 گاهی وقتا میگم کاشکی منم برم پیشش😔

میاد به خابتم میاد. بی تابی کنی ناراحت میشه. 

مث این میمونه دور باشی زنگ برنی دوستت وایسی گریه. حالا اونم ندونه چته. نگران میشه. 

پدرتم اگه بیتابی کنی اذیت میشه. چون نمیتونه کازی کنه 

فقط بهت توصیه دارم. قران بخونی. 

خدا رحمتش کنه. روحش شاد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم خدا رحمتشون کنه بهتون صبر ایوبی بده من 17 سالم بود بابام فوت شد الان 18 سال ندارمش میفهممت عزیزم..غسل صبر کن سوره ولعصر زیاد بخون ..هیچ کاری نمیشه کرد جز گذر زمان ارومت کنه به بقیه اعضا خانواده فکر کن دنیا هنوز قشنگیهاش داره که به موقعش بهت نشون میده

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
میاد به خابتم میاد. بی تابی کنی ناراحت میشه.  مث این میمونه دور باشی زنگ برنی دوستت وایسی گریه ...

خیلی ممنون ازتون🖤😔

💙الهم عجل لولیک الفرج💙الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤍
هنوز نیومده به خوابم چشم انتظارشم😭 گاهی وقتا میگم کاشکی منم برم پیشش😔

من حدوداسه سال ونیم هست پدرم فوت شده حالت رومیفهمم دوسال کشیدتاباغم ش کناربیام همیشه نمازحضرت فاطمه س براش میخوندم به خوابم میومددرحالی که حمام رفته بودولباس نوپوشیده بودخودمم آروم میشدم به کسان دیگری هم یاددادم نمازروبخونن خواب عزیزشون رومیدیدن وبرام تعریف میکردن

عزیزم خدا رحمتشون کنه بهتون صبر ایوبی بده من 17 سالم بود بابام فوت شد الان 18 سال ندارمش میفهممت عزی ...

خدا پدرتون رو بیامرزه🖤خیلی سخته مخصوصا دختر باشی و به بابات وابسته باشی😔

من حدوداسه سال ونیم هست پدرم فوت شده حالت رومیفهمم دوسال کشیدتاباغم ش کناربیام همیشه نمازحضرت فاطمه ...

خیلی ممنون واقعا منتظر بودم بیاد بخوابم چشم حتما میخونم🖤🖤

خدای متعال بیامرزه پدرتونو . پدر منم  فوت کردن و چهلمشو تازه گرفتیم . خدا صبر بده بهتون .

خیلی ممنون خداوند پدر شما رو هم بیامرزه 🖤

خدا رحمتشون کنه 

منم امروز یک ساله که بابام فوت شده تو این مدت تنها چیزی آروم ترم میکرد چله گرفتن و خوندن قرآن و ذکر برای بابام بود

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

تسلیت میگم عزیزم منم تجربه از دست دادن دارم تنها چیزی ک آرومت میکنه الان قرآن خوندن و دعا خوندنه ک هدیه کنی ب روحش یکمی آرومت میکنه یا هرکار خوبی ک انجام میدی هدیه کن ب روحش

تلخترین واقعیت زندگیه مرگ عزیزانمون انگار ادم قبلش تو ی خواب خوش بوده و الان بیدارش کردن 😔من ک تا یکسال واقعا حالم بد بود فقط امیدم این بود شب برم بخابم شاید خابشو میدیدم ک اونم باز حالمو بدتر میکرد وقتی بیدار میشدم میدیدم دیگه نیست الان یکماه ک از سالگردش میگذره انگار یکمی کنار اومدم هرچند فکر کردن بهش مغز استخونمو میسوزونه 

بمیرم میفهممت😢 پدر من صحیح و سالم از خونه بیرون رفتن و دیگه برنگشت فکر کن غریب باشی تو شهر دیگه خبر مرگ پدرت و بهت بدن یکسال و نیمه رفته باورش سخته برام و من دلتنگترینم😔😭😭 خدا رحمتشون کنه عزیزم جایگاهشون بهشت باشه زمان میبره که آروم بشی براش قرآن بخون فاتحه بده صدقه بده خیرات کن همین چیزا به درد پدرتون میخوره خیلیییییییی سختههههههههه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که