2789
عنوان

فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 63 پست
خیلی ممنون واقعا منتظر بودم بیاد بخوابم چشم حتما میخونم🖤🖤

ببخشیدیادم رفت خداپدرتون وپدرم وهمه رفتگان رورحمت کنه...عزیزم نمازاستغاثه رونبایدبخونی اون یکی نمازروبخون نمازمخصوص حضرت فاطمه س منتهاچون یک ساعت میکشه نشسته بخون دیگه اینکه به نیابت ازپدرت هدیه کن به روح حضرت زهراسلام الله علیها من مثلابه یه خانمی یاددادم برای پدرشون خوندن خواب دیدن پدرشون روتوی خواب دارن اصلاح میکنن خودم میدیدم حمام رفته ولباس های نومیپوشه انشاءلله دلت هرچه زودترآروم بشه عزیزم🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا رحمتشون کنه  منم امروز یک ساله که بابام فوت شده تو این مدت تنها چیزی آروم ترم میکرد چله گر ...

خیلی ممنون خداوند پدر شما رو هم بیامرزه 😔🖤

💙الهم عجل لولیک الفرج💙الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤍
تسلیت میگم عزیزم منم تجربه از دست دادن دارم تنها چیزی ک آرومت میکنه الان قرآن خوندن و دعا خوندنه ک ه ...

دقیقا خیلی سخته داره نابودم میکنه😭😭

بمیرم میفهممت😢 پدر من صحیح و سالم از خونه بیرون رفتن و دیگه برنگشت فکر کن غریب باشی تو شهر دیگه خبر ...

اره عزیزم خیلی سخته 😭😭خداوند پدر شما رو هم بیامرزه 😭😭🖤

ببخشیدیادم رفت خداپدرتون وپدرم وهمه رفتگان رورحمت کنه...عزیزم نمازاستغاثه رونبایدبخونی اون یکی نمازر ...

ممنون چشم حتما میخونم🖤

از صمیم قلب تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده منم پدرم رو ۵ ساله از دست دادم💔

خیلی ممنون خداوند پدر شما رو هم بیامرزه 🖤😭

دلت هیچوقت اروم نمیشه مخصوصا مرگ ناگهانی به مرور زمان هم بدتر میشه و داغ سنگین تر میشه فقط باید به این فک کنی که عذاب تو برای پدرت هم هذابه و فکر کنی پدرت هرلحظه کنارته فقط جسمش نیست من پدر و مادرم رو همزمان سال پیش شهریورماه تو سن ۵۵ سالگی تو اوج سلامتی باهم از دست دادم و ندیدمشون اصلا ، هنوزم باورم مشده رفتن ، هنوزم زنگ مبزنم بهشون ، هنوزم فک میکنم ممکنه برگردن اما ......