2789
عنوان

فوت پدر

3333 بازدید | 63 پست

من ۳ ساله کاربر خاموش نی نی سایتم الان اینقدر غم دارم ک دارم میترکم گفتم بیام اینجا بگم تا خالی شم

۶ روزه بابام براثر گاز گرفتگی فوت کرده جیگرم داره میسوزه از این مرگ ناگهانی ۱۹ سالمه بابام ۴۸ سالش بود😭😭چیکارکنم خسته شدم این همه درد غم کشیدم با این سن کمم این مرگ بابام دیگ کمرمو خم کرد دیگ توانی ندارم😭😭بگین چیکار کنم آروم بشم شبا همش از خواب میپرم کابوس میبینم خواب پر ارامش آرزوم شده😔

💙الهم عجل لولیک الفرج💙الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته مرگ پدر خدا صبرتون بده پدرشوهرم ده روز فوت شده شوهرم با۳۱سال سن داغونه هیچی ارومش نمیکنه انوقت شما که تازه اول جوانی هستی خیلی احتیاج به پدرت داری🖤

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

اولا تسلیت میگم بهت 

ثانیا درد تو رو‌کشیدم. میفهمم چقد سخته. 

عزیزم. همیشه گفتم خدایا شکر ک پدرم اگر قسمتش نبود که زنده باشع با مرگ بدون درد رفت. درد نکشید عذاب نکشید. بپذیز برا پدرت قران بخون. همیشع میاد به خابت. 

اون لحظه ک خاب ببینی بابات تو اغوشت گرفته. انگار ک زندس. فقط بپذیرش

خیلی سخته مرگ پدر خدا صبرتون بده پدرشوهرم ده روز فوت شده شوهرم با۳۱سال سن داغونه هیچی ارومش نمیکنه ا ...

اره دقیقا 😭 من ک خیلی به بابام وابسته بودم داغون شدم بخدا هنوز باورم نشده ک دیگ نیست😭

اولا تسلیت میگم بهت  ثانیا درد تو رو‌کشیدم. میفهمم چقد سخته.  عزیزم. همیشه گفتم خدایا ...

هنوز نیومده به خوابم چشم انتظارشم😭

گاهی وقتا میگم کاشکی منم برم پیشش😔

اره دقیقا 😭 من ک خیلی به بابام وابسته بودم داغون شدم بخدا هنوز باورم نشده ک دیگ نیست😭

میفهممت عزیزم چاره ایی نیست گله ایی نیست 😔🖤

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.