2777
2789

چن روز تب میکنن حدودا؟بچم گرفته دارم روانی میشم.لعنتی تبش پایین نمیاد ۴ روزه.اب بسیار شدید و مقاوم.غذا هیچی نمیخوره.فقط معده خالی دارو میدم.معده بچم کاش سوراخ نشه‌.میگن‌خیلی خطرناکه درسته؟کسی بچش مبتلا شده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و بچه ام گرفتیم خیلی بد بود تو شهر غریب شوهرم شیفت شب .بچه ام ۴ روز تبش پایین نیومد گلوش عفونت داشت ...ینی اروز مرگ کردم خودم از بچه م گرفتم ریه ام عفونت کرد .تب و لرز داشتم از بدن درد نمیتونستم ی قدم بردارم

کسی نیس؟😔😔

سعی کن غذا بدی با معده خالی از خوب نمیشه سوپ و...حواست ب تبشم باشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

می‌میریم زنده میشی

تا میتونی لیمو شیرین بده بخوره فکر کن من چهارکیلو لیمو شیرین تو یک روز خوردم چون اصلا غذا نمی‌تونستم بخوره

آب هویج هم میگن واسه تب خوبه آب سیب هم خیلی خوبه

برای تبش‌ باید شیاف بزنی و پاشور‌ کنی

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩