2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله واقعا منم خیلی وقتا به این حرف فکر می کنم عزیزم .همین هم باعث شده که دیگه قید ازدواج رو کلا بزنم ...

ولی اگه مجرد اومد قبول کنیا😥 حیفی اخه خانوم به این خوبی بسازی چرا تنها بمونی 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بیوه بهتره حداقل می‌دونی زنش فوت شده ،عزیزم اعصابت چطوره ؟؟چقدر قوی هستی ؟؟؟چقدر سیاست داری؟چقدر صبر ...

خدایی صبر و حوصله اره زیاد

بعد برامراسمات و اینا ک اصلا نمیادمیگه خوش ندارم چشم توچش شم باهاشون و خدایی راس میگه ۷سال ندیدم ک بیاد

و خدایش من قیافم خیلی خوشگله ولی شانسم صفر

من از همسر سابقم یه دختر دارم هردومون هنوز مجردیم و ازدواج نکردیم و جالبه هردومون هم دیگه قصد ازدواج ...

وای خدا چ چیزمسخره ای اخه اینم شددلیل براطلاق مگه میشه

شایددنبال بهونه بوده

ن من ی خواهردارم ک ازدواج کرده مجرد بگیر میره خواستگاری دوسه بار البت  رفیقم مجرد نگیر  ...

شما زن سابقش را میشناسی؟

باهاش  همکلام شدی؟

بالاخره حرف دوطرف را باید شنید

ببینی شاید مرده چیزی داشته که زنه هم خیانت کرده با اصلا حرف دیگه ای بوده.

حرف آقا درباره خودش ملاک نیست

میدونم اخرش باانتخاب و ازدواج کردنم معدرت میخام ترمیزنم ب کل زندگیم...حالا ی خریت ک کردم عکس دونفره ...

خدا نکنه زبونتو گاز بگیر. ببین ما هم تو فامیل یکیو داشتیم اینجوری میگن بهترین پسرای فامیل و محله خاستگارش بودن آخر سر جو گرفت عاشق یکی از خاستگارا شد گول حرفاشو خورذه بود😐 ساده بود مثل شما الان بنده خدا بدبخت شده شوهره خیلی سخت گیره خیلی اذیتش میکنه 

شده بود نقل مجالس که فلانی با اینهمه خاستگار ببین آخرش چیشد بعد جالبیش اینه خواهرش قیافش یکم زشت بود😁کلا یدونه خاستگار داشت با همونم ازدواج کرد الان خانومی نمیکنه که ملکه شده  اصن نگم برات  

حالا عکسم مسئله ای نیست پاک میکنه بعدا جدی نگیر

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

شما زن سابقش را میشناسی؟ باهاش  همکلام شدی؟ بالاخره حرف دوطرف را باید شنید ببینی شاید مرده چ ...

زن سابقش عاشقمه همیشه میگفت کاش تورو براداداشم میگرفتیم شماره هموداریم بدونه باشوهرشم خدامیدونه چ علم شنگه ای بپاشه من اصن یهویی شد فکرشم نمیکردم بااین اقااشناشم

من از همسر سابقم یه دختر دارم هردومون هنوز مجردیم و ازدواج نکردیم و جالبه هردومون هم دیگه قصد ازدواج ...

همسرتون که کاملا مشخصه هنوز دلش پیش شماست