2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست
ببین خودش گفت یسری چیزارو بلد نبوده بعدطلاقش یادگرفته گفت ۳بارمچش گرفتم ازرو نرفته مدارکشم دارم گفت ...

باور کن همه همینو میگن ،من نمیگم تقصیر اقاعه هست ولی صدصذ وقتی طلاق گرفتن مطمنن مقصر هر دو طرف بوده ،بعدم چطور پدریع بچشو اونم دختر بچه رو ب مادری ک خیانت کرده داده چطوری اعتماد کرده مردای ایرانی یکم رو این چیزا حساسن 

عزیزدلمی..دلم میخادازدواج عاشقانه ای داشته باشم واقعااخلاقشو خیلی دوس دارم احساسشو خیلی حسش ناااب

عزیزم🥺💛

زیبایی‌های جهان به‌پیچ وتاب‌ فر موهایِ خرمایي‌اش ولاکِ زردش خلاصه‌میشود ! 💛🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کسایی که با این شرایط ازدواج کردن یکم صحبت کن ببین شرایطشون چجوریه با روحیت سازگاره یا نه. ایشالا خوشبخت بشی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ببین ازدواج مثل یه هندونه دربسته میمونه هرچقدم صداش صدای تبل بده بازم معلوم نیست ۱۰۰ درصد قرمز و شیر ...

مادرش عزیزترین کسشه اینجور ک میشناسمش روز اخر ک رفت و دیدمش گفت بجان مادرم زناشویی ک من توزندگی تحربه کردم ۷ساله باکسی رابطه نداشتم و نمیکنم تا وقت خودش دوس ندارم برم سمت کسی ب حلال دوس دارم و قسم مادرش میخورد 

بهش گفتم حسودم خیلی گفت حس دخترارو قشنگ درک میکنم گفت زن خودم زیادشاد و شنگول و پرانرژی نبوده هرچی م ...

اینا هیچ کدوم دلیل نمیشه خواهر من .اینو بدون مردا بعد از طلاق هم هزار تا انگ به همسر سابق می‌چسبونن تا بهشون زن بدن و خودشونو تبرئه کنن .اگه واقعا اینقدر جدی خام حرفاش شدین و تصمیمتون رو گرفتید حتما حرف های زن سابق یا خانواده ی زن سابقش هم بشنوید 

بهش گفتم حسودم خیلی گفت حس دخترارو قشنگ درک میکنم گفت زن خودم زیادشاد و شنگول و پرانرژی نبوده هرچی م ...

این دیگه خودشم گفته ی چیزایی بعد طلاق یاد گرفته همین مخ زدنه عزیزم ،حس خوبی ندارم نمی‌دونم چرا ،امیدوارم هرچی خیرته پیش ییاد

باور کن همه همینو میگن ،من نمیگم تقصیر اقاعه هست ولی صدصذ وقتی طلاق گرفتن مطمنن مقصر هر دو طرف بوده ...

اخه ۷ساله طلاق گرقته وقتی بچه ۱سالو نیم بوده گفتن پیش خودمون باشه و فک کنم شیرخواربوده بعد ی ماه پیش گفتن یابیا تحویلش بگیر یامیزاریم بهزیستی اینم گفت رفتم اوردمش

دختره سریع مادرش ازیادبرده گفت بابا زیادبفکرم نبود و هرچی ازش میخاستم زیادبرام خریدنکرده ..و اینکه میشناسم پسره روفامیل مادرم همه فهمیدن ک زنش خیانت کرده و طلاقش داده

اینا هیچ کدوم دلیل نمیشه خواهر من .اینو بدون مردا بعد از طلاق هم هزار تا انگ به همسر سابق می‌چسبونن ...

زنش دخترعموش بود نمیدونم یادخترخالش

همه اون منطقه فهمیدن ک زنش خیانت کرده و بامدارک طلاقش داد

زنش هنوز مجرد انگارگفته بودن بچرو میفرستیم براش بچه وابسنه ب مادرش کاری میکنیم هم زنه رو برگردونه هم دختره پیش جفتشون باشه ولی بچه سریع مادرو فراموش کرد و کیلومترهاازمادرش دوره گوششم بدهکارمادرنیس