2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 173 پست
مثل اینکه آقاهه دلت و برده ،ولی اگه مهربونم باحساس بود زنش خیانت نمی‌کرد 

ببین خودش گفت یسری چیزارو بلد نبوده بعدطلاقش یادگرفته گفت ۳بارمچش گرفتم ازرو نرفته مدارکشم دارم

گفت هیچی براش کم نزاشتم ازخوشی هارشده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا🥺اخه اخلاقش رفتارش درکش همه چیش خیلی خوب

ببین تو اصلا بگو پسر پیغمبر .به مشکل می‌خورید چون هم کفو شما نیست .اون خیلی چیزها رو تجربه کرده که شما نکردید .اون علاوه بر نقش همسری نقش پدری هم باید ایفا کنه ولی شما اول ازدواج دوست دارید تمام توجه و محبت همسرتون برای شما باشه و خیلی چیزای دیگه 

اگ قسمت شه هیچوقت نمیگم دخترمه میگم خواهرم..خیلی صبور و باحوصله م..پسره خیلیییی خوب و بااحساس مهربون ...

خیلی مهربونی🤍

زیبایی‌های جهان به‌پیچ وتاب‌ فر موهایِ خرمایي‌اش ولاکِ زردش خلاصه‌میشود ! 💛🐣
چ مشکلی مثلا گلم

ببین ازدواج مثل یه هندونه دربسته میمونه هرچقدم صداش صدای تبل بده بازم معلوم نیست ۱۰۰ درصد قرمز و شیرین باشه پس هیچ چیز معلوم نیست چی پیش میاد. همیشه اینهارو در نظر بگیر و به فکر آینده باش مشکلات احتمالی یا هر چیزی حتی فکر کن اگه یروز خیانت کنه چیکار میکنی؟؟؟ ببین فقط پششتوانه داشته باش که خیالت از هر جهتی راحت باشه(چون مطلقه است اینو نمیگم ها کلا با شرایط و پشتوانه ازدواج کردن خیلی خوبه برای همه)

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

چرا🥺اخه اخلاقش رفتارش درکش همه چیش خیلی خوب

اولش اینجوری میان یعنی محبورن ک اینطوری بیان تا دلتونو ببره ،واقعا بیشتر فکر من ،مجردی زندگی زناشویی همینجوریشم سخته فک کن طرف ی بچه هم داشته بعدا مادر بچه میخاد بچه رو ببینه ،یا بچه میاد می‌ره یا خانواده شوهرت دخالت میکنن چرا بچه رو نگهداری نمیکنی ،ممکنه بدتر از اینا بشه ،یا خودت پولی برای خرید نداشته باشی ولی باباعه بر دخترش خوب هرج کنه ،در نظر بگیر احساسی برخورد نکن تو اطرافیان دیدم ک میگم

ببین تو اصلا بگو پسر پیغمبر .به مشکل می‌خورید چون هم کفو شما نیست .اون خیلی چیزها رو تجربه کرده که ش ...

بهش گفتم حسودم خیلی گفت حس دخترارو قشنگ درک میکنم گفت زن خودم زیادشاد و شنگول و پرانرژی نبوده هرچی میگفتم ی ساز مخالف میزده نه میاورده دوس دارم زن ب خودش برسه شادباشه خرج کنه بگه بخنده...و اینکه من زیادمیخندم و خدایش ازلحاظ تیپ خیلی ب خودم میرسم

اولش اینجوری میان یعنی محبورن ک اینطوری بیان تا دلتونو ببره ،واقعا بیشتر فکر من ،مجردی زندگی زناشویی ...

چه چیز هایی گفتین شما چقدر فهمیده این😍👌 من واقعا تا این حدشو فکر نکرده بودممم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید