2777
2789
عنوان

ازدواج🤭

2374 بازدید | 173 پست

سلام خوبیدبچه ها یسوال

ازدواج باکسی ک ۷ساله جداشده اززنش

دخترش تا چن وقت پیش .پیش مادره بود الان ۷سالش شده پیش بابائس

طرف خیلی خیلی خیلی خوب مهربون باادب بادرک بااحترام

اینم بگم شغل و ماشین داره قراره خونه هم بخره

فامیله

و اینکه گفت ازدواج بچه پیش خودش نیس پیش مادربزرگش یعنی مادرپسره ولی خرجش بابایه میده

اگ ی مجرد باهمچین شخصی ازدواج کن بد یا خوب

طرف ازهمه نظراخلاق رفتارش عالیه

درجریان ازدواج اولشم هستم چون فامیل زنش خیانت کرد  اینم طلاقش داد

نمیدونم، دلم برای بچه سوخت ولی 😢

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج با چنین شرایطی خیلی سخته اگرم قبول کردی حتما سند خونه یا زمین به اسمت بزن که بعدا به مشکل خوردی پشتوانه پاشته باشی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

فقط چون دختر بچه نزار حس کنه پدرشو گرفتی با دختره سعی کن رفیق باشی

اگ قسمت شه هیچوقت نمیگم دخترمه میگم خواهرم..خیلی صبور و باحوصله م..پسره خیلیییی خوب و بااحساس مهربون دست دلباز باادب باشخصیت

مردا قبل ازدواج با بعد ازدواج خیلی تغییر میکنن ها حواست باشه شناخت کافی پیدا کن بعد عقد کن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

مثل اینکه آقاهه دلت و برده ،ولی اگه مهربونم باحساس بود زنش خیانت نمی‌کرد 

منم حسم همینو گفت😥😥