2777
2789

چندسالشه؟؟

از جایی دیده؟؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یکی بخابونی تو دهنش حالا میبینی باز میزنه پدرش رو یا نه

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
چندسالشه؟؟ از جایی دیده؟؟

۲۲ماهشه

نمیدونم از جایی دیده یا نه.

ما اصلا دعوای آنچنانی نداریم تو خونه

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  

از الان یادش بده احترام بزرگترشو نگه داره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وقتی یکی بخابونی تو دهنش حالا میبینی باز میزنه پدرش رو یا نه

بچه ۲۲ماهه رو بزنیم!

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  
۲۲ماهشه نمیدونم از جایی دیده یا نه. ما اصلا دعوای آنچنانی نداریم تو خونه

خداروشکر فکر کردم جوون یا نوجوونه.

اولا نذارین بزنه وقتی هم زد با اخم بهش بگین نه،و چند دقیقه بی محلش کنین تا از سرش بیوفته

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
۲۲ماهشه نمیدونم از جایی دیده یا نه. ما اصلا دعوای آنچنانی نداریم تو خونه

شاید داره بازی میکنه؟ ۲۲ماهه یعنی ۱ سال و ده ما🤓 هنوز حرکاتش کامل نشده داره شادی میکنه شاید فکر میکنید میزنه.ولی کارتن ها بی تاثیر نیستن