2777
2789
۲۲ماهشه نمیدونم از جایی دیده یا نه. ما اصلا دعوای آنچنانی نداریم تو خونه

آخی 

شاید از تلویزیون دیده یا توی گوشی یکی

به هر حال زدن و دعوا یه چیز طبیعیه 

فکر میکنه خوشتون میاد 

بهش بگید این کار خوب نیست و بجاش نازش کنید همون لحظه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هنوز کوچیکه ولی سعی کن بغلش کنی بگی بابا رو ببوس و بغل کن کتک بده 

میگم ولی فایده نداره. خیلی محکمم میزنه.با مشت میکوبه تو سرش.وقتی شوهرم دراز کشیده.تو صورت و دماغش

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣 اخلاقتون مثل منه

والا بخدا من مخالفه اینم بچه رو کتک زد ولی اینکه دس رو بزرگتر بلند میکنه باید یکی هم نه دوتا زد تو گوشش

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
بچه ۲۲ماهه رو بزنیم!

حالا محکم نزن خواهر ولی یبار که باهاش تند برخورد کنی حساب کار بیاد دسش بچه رو از کوچیکی تربیت نکنی بزرگ شد حریفش نمیشی ها با پاش شوتت میکنه ی برو بابایی هم بت میگه

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
۲۲ماهشه نمیدونم از جایی دیده یا نه. ما اصلا دعوای آنچنانی نداریم تو خونه

الهی بچه اس 

بعضی وقتا واکنش دوست داشتن بچها اینجوریه 

خواهر زاده منم تاقبل شش سالگیش باورت میشه باباشو میزد 

یعنی عاشق باباشها 

باباشو ببینه مارو فراموش میکنه 

الان دیگ اون عادت وگذاشته کنار

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

از الان یادش بده احترام بزرگترشو نگه داره

خیلی باهاش صحبت میکنم.میگم بابات گناه داره.یه کم گوش میده باز حمله میکنه.خیلی هم باباش رو دوست داره نمیدونم چرا میزنه

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  
والا بخدا من مخالفه اینم بچه رو کتک زد ولی اینکه دس رو بزرگتر بلند میکنه باید یکی هم نه دوتا زد تو گ ...

بله من هم شدیدا از بچه ای که بزرگتر بزنه ناراحت میشم. اما گاهی باور کن لازمه تنبیه نه اینکه بگم بچه محکم بزنیم اما باید بفهمه کارش بده

خداروشکر فکر کردم جوون یا نوجوونه. اولا نذارین بزنه وقتی هم زد با اخم بهش بگین نه،و چند دقیقه بی مح ...

همین کارو می کنیم ولی فایده ای نداره.یکبار شوهرم دعولش کرد.اون شب رو بی خیال شد‌ولی خیلی ناراحت بود.هم من عذاب وجدان داشتم هم شوهرم

بله من هم شدیدا از بچه ای که بزرگتر بزنه ناراحت میشم. اما گاهی باور کن لازمه تنبیه نه اینکه بگم بچه ...

👌