2777
2789
عنوان

کیا رابطشون با خدا خوبه 🥺

448 بازدید | 56 پست

بچه ها

من یه مدت تو سن ۱۷ ۱۶سالگی دیگه حس میکردم خدا خیلی بهم نزدیکه خیلی همیشه حسش میکردم

نماز می‌خوندم تعقیبات دعا چادر حتی نقاب میزدم

همیشه صلوات و ذکر اما یروز نشسته بودم داشتم دعا میخوندم فک کنم دعای عهد بود یه لحظه رفتم تو فکر 

هستین بقیشو بگم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اررره بگوو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بشددددددت عاشقشم،اصلا ی وضعی

دقیقا منم دوس ندارم ازدواج کنم حس میکنم باازدواجم ازش دور میشم کارای خونه باعث میشه نتونم ب سمتش برم 💔همش میگم کاش دنیا یجور دیگ بود 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
رفتم تو فکر یه لحظه گفتم خدا کیه اصلا کجاست ازکجا معلوم اصلا وجود داشته باشه اگه من اینهمه کار بکنم ...

افکار شیطانیه خیلی سراغ ادم میاد با موضوعات متفاوت 

ی موقع اینقدر نا امید و داغون بودم اینقدر از خودم و خدا بدم میومد 😔😔تو بدترین حالم ک از درد داشتم میمردم دقیقا همون ساعت اون خبر ارزشمند ک کل زندگیم رو تغییر داد و منو سرپا کرد بهم رسید اون موقع خیلی ب خدا ایمان آوردم فهمیدم دنیا رو ی انگشت نمیچرخه . آدمای اطرافم شناختم با همون اتفاق بد دیدم خدا اون یچیز ب موقع داد ولی با همه چی ...