2777
2789
عنوان

کیا رابطشون با خدا خوبه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 56 پست
بشددددددت عاشقشم،اصلا ی وضعی

برا حاجت من دعا کن حالا که عاشقشی

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دیگه دیوونه شدم همش این افکار تو ذهنم میتابید کم کم خدارا گم کردم میترسیدما میترسیدم که اون دنیام چی میشه الان که کافر شدم و شک کردم یعنی به خدا اعتقاد داشتم دلی اما یه حسی هی اذیتم میکرد

من دوسش دارم درد و دل میکنم و گریه میکنم خواسته هامو میگم اما باوضی که دارم متوجه شدم ازمن خوشش نمیاد دوسم نداره اما من قران و دعا میخونم واسع ارامشم

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
ی موقع اینقدر نا امید و داغون بودم اینقدر از خودم و خدا بدم میومد 😔😔تو بدترین حالم ک از درد داشتم ...

دقیقا همینطوره ولی مهم اینه خدا بخاد خدا بخاد دیگ حلهه دقیق کارت روی غلتک میوفته ، 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
من دوسش دارم درد و دل میکنم و گریه میکنم خواسته هامو میگم اما باوضی که دارم متوجه شدم ازمن خوشش نمیا ...

من اصلا بنده خوبی نیستم و نبودم

اما با وجود همه بد بودنم همیشه حس میکنم خدا خیلی دوسم داره 

همیشه کارم به مو رسیده ولی هیچوقت پاره نشده

من دوسش دارم درد و دل میکنم و گریه میکنم خواسته هامو میگم اما باوضی که دارم متوجه شدم ازمن خوشش نمیا ...

ن عزیزم اینطوری نیس قربونت برم ببین گلم خدا ب همه ی ادما نزدیکه ولی خوب خیلیا کمتر حسش میکنن خیلیام با انجام کارهایی خوووب  و نماز قران حضور خدارو قشنگ درک میکنن میفهمن خدا کنارشونه صداشوونو میشنوه معطن باش خدا هواتو داره گلم دعای مشلول خواسی بخون مخصوص اسم های خداس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خدا خودش گفته اگه بنده من میدونست که من تا چه حد دوستش دارم از شدت ذوق جان میداد. شک نکن که بیشتر از خودت دوست داره . به داشته هات فکر کن همیشه خدارو بابتشون شکر کن 

من اصلا بنده خوبی نیستم و نبودم اما با وجود همه بد بودنم همیشه حس میکنم خدا خیلی دوسم داره  ه ...

چی بگم والا اره منم کارام گیره اما دوسش دارم ولی اون ...

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
خدا خودش گفته اگه بنده من میدونست که من تا چه حد دوستش دارم از شدت ذوق جان میداد. شک نکن که بیشتر از ...

ارع واقعا خدا خیلی هوامونا داره بااینکه اینهمه بدی میکنیم🖕