2777
2789
عنوان

کیا رابطشون با خدا خوبه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 56 پست
ازدواج کنی که بیشتر دوستت داره

واقعاااا؟ بعضی وقتا افسوس میخورم میگم  کاش یطور دیگ بود   شنیدم با ازدواج نماز ادم ثوابش زیاد تر میشه چون خانوم دینی مون میگف نماز من ثوابش بیشتر از شماهاست ک مجرد هستید 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خدا خودش گفته اگه بنده من میدونست که من تا چه حد دوستش دارم از شدت ذوق جان میداد. شک نکن که بیشتر از ...

اون چیزیو که میخوام نمیده خسته شدم خیلی خسته شدم اگه خداهم بدونه منو به حاجتم برسونه تااخرعمرم سجده سکر به جا میارم زودتر بهم میده

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خبری

نمیتونم بگم 

اون حال بدیم و حرفای اطرافیانم بخاطر همون بود 

دیدم خدا اون رو تو بدترین حالم بهم داد 🙂🌹 

و دیدم اون چیزی ازم نگرفت تازه ب موقع داد 

اگر قبلش اونو بهم میداد اینقدر برام شیرینی نداشت اگر اون موقع اتفاقه میوفتاد شاید من آدمای اطرافم نمی‌شناختم شاید قدر اونو نمیدونستم شاید تجربه نمیگرفتم...

وقتی میگیم خدا هست ،چیز بیخودی نیست 

باور کن بسپاری ب خودش راحم و الراحمین 

چجوری عاشقش شدی؟ به ماهم بگو

ببین من حتی تا چندسال پیش نماز هم نمیخوندم.خواب های قشنگی می‌دیدم میگفتم چرته بابا.

اصلا دوس نداشتم برم مشهد مثلا.بعد ازدواج(شوهرم مذهبی نبود،معمولی بود،الان متاسفانه شک کرده به همچی)کم کم هی چند تا کتاب و ی بار نماز شب امتحان کردم و دوبار شبونه کمی دردودل کردم باهاش،یکی دوبار واس دل خودم استخاره گرفتم که هر دوبار  انگار واقعا یکی جلوم نشسته داره بهم مشورت میده،چندباری گره افتاد تو زندگی ازش خواهش کردم(بواسطه امام رضا ع)و خداروشکر حل شد و بسیاری چیزای دیگه،رابطمون هی عمیق تر شد.کتاب های ابراهیم هادی هم تاثیرگذار بود.

خیلی مطالعه کردم،خدا،اسلام.به این یقین رسیدم این که تو ایران داره اجرا میشه،اسلام نیس.خدا اینطور نگفته اصلا.(البته دوسه جایی هنوز برام مبهمه.)

در کل هرجا نیازش داشتم دستمو گرفت.مهم اینه از ته دلت ایمان داشته باشی،همه چی حل میشه اما زمانش رو خدا بهتر میدونه

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅

اسی عزیز اگه این دنیا یه شرط بندی بزرگ باشه که دو تا شرط بیشتر نداره ،خدا هست،خدا نیست

من شرط میبندم که خدایی هست ،تمام زندگیم رو قمار میکنم که خدا هست تمام رفتار هام رو طبق خواست خدا برنامه ریزی میکنم ،

اگه باختم و خدا نبود که کلا هیچ همه هیچ میشیم و هیچ کدوم هم نمی فهمیم که هیچ شدیم،ولی اگه بردم و خدایی بود چه برد شیرینی چقدر سود کردم و خوشحال میشم

البته من در حد خودم تحقیق کردم و به یه آیه از قرآن ایمان آوردم و همون منو بسه،اما اگه حال تحقیق کردن نداری میتونی شرط ببندی

اون چیزیو که میخوام نمیده خسته شدم خیلی خسته شدم اگه خداهم بدونه منو به حاجتم برسونه تااخرعمرم سجده ...

عزیزم اگه شما هم میدونستی که چرا نمیده و یا هنوز نداده حتما سچده شکر به جا میاری یه روزی به این حرفم میرسی 

ن عزیزم اینطوری نیس قربونت برم ببین گلم خدا ب همه ی ادما نزدیکه ولی خوب خیلیا کمتر حسش میکنن خیلیام ...

فدات عزیزم باوجودیکه اون چیزی که میخوامو بهم نمیده بازم عین این سیریشا میگم بده دیگع😁جزتو کی میتونه بده ولی حس میکنم خواستع هام و حرفم خیلی مسخرس که گوش نمیکنه خخ

عزیزم اگه شما هم میدونستی که چرا نمیده و یا هنوز نداده حتما سچده شکر به جا میاری یه روزی به این حرفم ...

ولی من چیز بدی نمیخوام☹️😔

فدات عزیزم باوجودیکه اون چیزی که میخوامو بهم نمیده بازم عین این سیریشا میگم بده دیگع😁جزتو کی میتونه ...

دقیقا منم اینطوریم ولی ازش نشونه بخاه شاید وقتش نشده یا ب صلاحت نیس حالاا ببین میتونی یجور نشونه بگیر بهش بگو نشونه بده قشنگ متوجه شیییی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اون چیزیو که میخوام نمیده خسته شدم خیلی خسته شدم اگه خداهم بدونه منو به حاجتم برسونه تااخرعمرم سجده ...

باور کن منم وضعم همینه اون چیزی که میخوام بهم نمیده ،ولی صبر میکنم شاید چیزی هست که من نمیدونم ،صبر میکنم شاید یه زمان معینی داره 

واقعاااا؟ بعضی وقتا افسوس میخورم میگم  کاش یطور دیگ بود   شنیدم با ازدواج نماز ادم ثوابش ز ...

نصف دین بواسطه ازدواج کامل میشه.هررررر کاری بکنی ثوابش بیشتره اونموقع

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
دقیقا منم اینطوریم ولی ازش نشونه بخاه شاید وقتش نشده یا ب صلاحت نیس حالاا ببین میتونی یجور نشونه بگی ...

والا خیلی گفتم بیشتر گفتم تو خواب نشونم بده و اینا اصلا هیچی به عیچی☹️