2777
2789
عنوان

بیاین ف....ش بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 55 پست
خب خدا رو خوش میاد این بچه ها اینقدر سختی بکشن ؟

شما خبر دارین از خواست خدا ؟ یعنی خدای ما با خدای بچه های سومالی و لیبی و ... فرق داره ؟ آدمیزاد از حکمت خدا سردرمیاره ؟ بنظر من زدن این حرف درست نیست گلم 

خداروشکر میگذره ؟! عزیزم بگو خداروشکر که خدا روزی رسونه وگرنه اگه جای خدا یکی از افراد حاضر تو این ت ...

ممنون عزیز دلم واقعا خداروشکر ک اینقدر هوامونو داره به جز حقوق یارانه یک میلیون و 900 میگیریم و خودمم خرید و فروش میکنم با اینکه کم سود میکنم ولی خدارو شکر ک بازم بچهام سالم هستن و شوهرم تنش سالمه و کار داره

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خودشون چه اجازه میدن اینجوری حرف بزنن خو😐

من واقعا روم نمیشه اینجوری فحش بدم ب کسی

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
اسنپ کارکنه،که بهتره

اسنپ مگه ماشین نمیخواد؟ماشین نداریم

خب خدا رو خوش میاد این بچه ها اینقدر سختی بکشن ؟

نمیزارم اب تو دلشون تکون بخوره خداروشکر هواشونو داریم

ممنون عزیز دلم واقعا خداروشکر ک اینقدر هوامونو داره به جز حقوق یارانه یک میلیون و 900 میگیریم و خودم ...

چی میفروشی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

امیدوارم گره از زندگیت باز بشه عزیزم بچه هات نامدار و سالم باشن  

همیشه زندگیتون لبریز از عشق و حال خوب و سلامتی و آرامش و برکت بشه  

چی میفروشی

ظروف آشپزخانه و پذیرایی سرمایه از خودم نیس میخرم و میفروشم

ظروف آشپزخانه و پذیرایی سرمایه از خودم نیس میخرم و میفروشم

ان شا‌ءالله پر برکت باشه یه پیشنهاد دارم اگه دوست داری دوستی رو قبول کن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ممنون عزیز دلم واقعا خداروشکر ک اینقدر هوامونو داره به جز حقوق یارانه یک میلیون و 900 میگیریم و خودم ...

آفرین مادر مهربون دیدی حالا نعمتها رو دیدی و شمردی ؟ 

خیلی بیشتر از این حرفاست خیلیییی اعتماد کن بخدا خیلی ها آرزوشونه صدای بچه تو خونشون بپیچه اما سالها چشم انتظارن خیلیا با وجود ثروت سلامتی ندارن خیلیا حسرت خانواده دارن خیلیا حسرت سقف بالای سر هیچ چیز به اندازه شکرگزاری خدا روزی رو زیاد نمیکنه یه آیه ای هست 

با و مَن یَتّق اللّه یجعل له مخرجا   شروع میشه سرچ کن همیشه بعد نماز صبح بخون معجزه میکنه به خواست خدا تو افزایش رزق و روزی

امیدوارم گره از زندگیت باز بشه عزیزم بچه هات نامدار و سالم باشن      همیشه زندگیتون ...

ممنونم عزیز دلم همچنین ب شما😍😍😍😍😍

آفرین مادر مهربون دیدی حالا نعمتها رو دیدی و شمردی ؟  خیلی بیشتر از این حرفاست خیلیییی اعتماد ...

مرسی عزیز دلم ممنونم از مهربونیت و حرف های قشنگت😍حتما

مرسی عزیز دلم ممنونم از مهربونیت و حرف های قشنگت😍حتما

خواهش میکنم خانوم 

فقط لطفا خواهرانه دیگه این حرفها رو نزن سرشار از انرژی منفی و خود تحقیریه 

به سمت نور باش همیشه خوب بگو خوب بشنو نتیجه رو ببین 

هیچکس از پایان عمرش خبرنداره انشاالله عمرتون بابرکت باشه اما تو فرصتی که داریم خوب زندگی کنیم با شکرگزاری یقینا درهای رحمت خدا به رومون باز میشه 

سایه خودتون و همسرتون با خوشی و صحت بالاسر بچه های گلتون

نمیزارم اب تو دلشون تکون بخوره خداروشکر هواشونو داریم

خیلی خوبه مراقبشون باشین انشاالله که در آینده موفق بشن

ببخشید یه کم تند برخورد کردم من خودم چون تهران زندگی میکنم قیمتا این وحشتناکه واقعا پدرمونو درآورده

مردم فکر میکنن من عجیبم چون عمیقا از تنهاییم لذت میبرم◇◇◇