2777
2789
عنوان

انتظار ...

113 بازدید | 6 پست

برای شما انتظار تو چه مرحله ای از زندگیتون خیلی سخت بود؟

(میدونم انتظار و چشم به راه بودن کلا سخته ...)

چجوری یا با چه کارهایی  تونستید صبوری پیشه کنید ؟

نتیجه انتظارتون اون چیزی که میخواستید شد یا نشد؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
سلام مسعود هم یه کار دارع به نام انتظار انتظار

؟؟؟

🤔

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار برای گرفتن مدرک نهایی دکترای حرفه ای پزشکی

چون قبلش باید از خیلی امتحانات می‌گذشتم 

خیلی سخت سپری شد 

و در نهایت نتیجه خیلی برام رضایت بخش بود

در طول این مدت  صبر و تلاش پیشه کرده بودم و با توکل به خدا و استعانت از حضرت امام مهدی ( عج )  پیش میرفتم  

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

۴ ساله منتظرم اوضاع زندگیم درست بشه ولی تا یه دقیقه خوشحال میشم دوباره نقطه سر خط!

یک سال منتظر بودم اونی که دوسش دارم برگرده و بگه دوسم داره ولی خب خبر ازدواجش برای اومد..

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱
انتظار برای گرفتن مدرک نهایی دکترای حرفه ای پزشکی چون قبلش باید از خیلی امتحانات می‌گذشتم  خی ...

چقدر حس خوبی داشت پستتون🥺❤

الحمدالله رب العالمین🤲🏻