2777
2789
عنوان

انتظار ...

113 بازدید | 6 پست

برای شما انتظار تو چه مرحله ای از زندگیتون خیلی سخت بود؟

(میدونم انتظار و چشم به راه بودن کلا سخته ...)

چجوری یا با چه کارهایی  تونستید صبوری پیشه کنید ؟

نتیجه انتظارتون اون چیزی که میخواستید شد یا نشد؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
سلام مسعود هم یه کار دارع به نام انتظار انتظار

؟؟؟

🤔

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتظار برای گرفتن مدرک نهایی دکترای حرفه ای پزشکی

چون قبلش باید از خیلی امتحانات می‌گذشتم 

خیلی سخت سپری شد 

و در نهایت نتیجه خیلی برام رضایت بخش بود

در طول این مدت  صبر و تلاش پیشه کرده بودم و با توکل به خدا و استعانت از حضرت امام مهدی ( عج )  پیش میرفتم  

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

۴ ساله منتظرم اوضاع زندگیم درست بشه ولی تا یه دقیقه خوشحال میشم دوباره نقطه سر خط!

یک سال منتظر بودم اونی که دوسش دارم برگرده و بگه دوسم داره ولی خب خبر ازدواجش برای اومد..

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱
انتظار برای گرفتن مدرک نهایی دکترای حرفه ای پزشکی چون قبلش باید از خیلی امتحانات می‌گذشتم  خی ...

چقدر حس خوبی داشت پستتون🥺❤

الحمدالله رب العالمین🤲🏻