خواهر متروندازول که برای عفونته برای انگل نیست فعلا دارم آلبندازول میخورم ولی تاثیری نداشت چیزای گیا ...
من یک مدت توی یک شرکت صنایع غذایی کار میکردم که کارمندا هر چند وقت باید آزمایش انگل میدادن هر کس حوابش مثبت میشد بهش میترانیدازول میدادن یکماه بعد دوباره آز میگرفتن شما هم در دوز بالا امتحان کن . آلبندازول هم باید در دوز بالا بخوری . پیشنهاد من اینه حتما بری یک متخصص گوارش چون با گیاه و داروی گیاهیی اینا انگل از بین نمیره اگر ازمایشت منفیه شاید از بین رفتن خودت حساس شدی؟
نه عزیز خارش معقد و تخم سفید در مدفوع و خود کرم در سایزهای مختلف در کاشی دستشوییم دیدم ولی از وقتی قرص خوردم دیگه کرم تو کاشی ندیدم ولی تخم سفید در مدفوع و خارش معقدو همچنان دارم
نفخ و باد معده نداری؟ واسه انگل من شنیدم دمنوش مرزه هم خوبه 1ماه دم کن هر روز بخور
بعضی اوقات دارم هر موقعه پریود میشم عفونت رحم و ادراری میگیرم باید قرص و کپسول و دمنوش بخورم تا عفونتم رد شده باز تا ماهه بعد روزی از نو این انگل نمیره خسته شدم والا
نه همه چیز حالت تهوع .نفخ معده.اخساس سیری بعضی مواقع ها کلیه هام و شکمم درد میاد نفس تنگی هم دارم یچیزی زیر پوستم راه میره حسش میکنم بخدا صد در صد مطمئنم که دارم ولی تو آزمایش نشون میده دکترا فک میکنم من توهم دارم بخدا دارم حتی خارشم دارم دیگه همه کار کردم نمیدونم چیکار کنم خسته ضدم