2777
2789
عنوان

انگل

| مشاهده متن کامل بحث + 7205 بازدید | 50 پست
خواهر متروندازول که برای عفونته برای انگل نیست فعلا دارم آلبندازول میخورم ولی تاثیری نداشت چیزای گیا ...

حتما مطمئنی انگل داری؟علایمت فقط خارش مقعده؟

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر متروندازول که برای عفونته برای انگل نیست فعلا دارم آلبندازول میخورم ولی تاثیری نداشت چیزای گیا ...

من یک مدت توی یک شرکت صنایع غذایی کار میکردم که کارمندا  هر چند وقت باید  آزمایش انگل میدادن هر کس حوابش مثبت میشد بهش میترانیدازول میدادن یکماه بعد دوباره آز میگرفتن شما هم در دوز بالا امتحان کن . آلبندازول هم باید در دوز بالا بخوری  . پیشنهاد من اینه حتما بری یک متخصص گوارش چون با گیاه و  داروی گیاهیی اینا انگل از بین نمیره اگر ازمایشت منفیه شاید از بین رفتن خودت حساس شدی؟

نه عزیز خارش معقد و تخم سفید در مدفوع و خود کرم در سایزهای مختلف در کاشی دستشوییم دیدم ولی از وقتی قرص خوردم دیگه کرم تو کاشی ندیدم ولی تخم سفید در مدفوع و خارش معقدو همچنان دارم

نفخ و باد معده نداری؟ واسه انگل من شنیدم دمنوش مرزه هم خوبه  1ماه دم کن هر روز بخور

بعضی اوقات دارم هر موقعه پریود میشم عفونت رحم و ادراری میگیرم باید قرص و کپسول و دمنوش بخورم تا عفونتم رد شده باز تا ماهه بعد روزی از نو این انگل نمیره خسته شدم والا

من یک مدت توی یک شرکت صنایع غذایی کار میکردم که کارمندا  هر چند وقت باید  آزمایش انگل میدا ...

آخرین بار رفتم دکتر گوارش بهم قرص آلبندازول داد دارم میخورم سه روزه ولی تاثیری ندیدم اصلا گفت تا یک هفته بخور بعد دو هفته صبر کن با بعدش یک هفته بخور

من یک مدت توی یک شرکت صنایع غذایی کار میکردم که کارمندا  هر چند وقت باید  آزمایش انگل میدا ...

نه آزمایش آنگلو اوایل گرفتم در صورتی که خودم کرمو داخل کاشی تو دستشوییمون دیده بود رفتم دکتر عفونت گفت بعضی اوقات انگلا تو آزمایش نشون نمی ده 

اگ خوندی جواب بده

عزیزم برای منم جواب نداد خیلی حالم بده نفس تنگی گرفتم باد معده گرفتم احساس سیری دارم خیلی حالم بده یبوستم دارم اصلا افتضاحه حالم

نه همه چیز حالت تهوع .نفخ معده.اخساس سیری بعضی مواقع ها کلیه هام و شکمم درد میاد نفس تنگی هم دارم یچیزی زیر پوستم راه می‌ره حسش میکنم بخدا صد در صد مطمئنم که دارم ولی تو آزمایش نشون میده دکترا فک میکنم من توهم دارم بخدا دارم حتی خارشم دارم دیگه همه کار کردم نمی‌دونم چیکار کنم خسته ضدم

نفخ و باد معده نداری؟ واسه انگل من شنیدم دمنوش مرزه هم خوبه  1ماه دم کن هر روز بخور

دارم هوف داره منو می‌کشه 😭😭دیگه نمی‌دونم چیکار کنم افسردگی گرفتم الان دارم بهت تاپیک میزنم دارم گریه میکنم اینقد خسته شدم دکترا میگن توهم زدم چون آزمایش نشون میده ولی من مطمئنم که دارم