2777
2789
عنوان

انگل

| مشاهده متن کامل بحث + 7205 بازدید | 50 پست
جانم😍دستت درد نکنه عزیزم من دیروز رفتم عطاری یخورده آنغوزه بهم داد قره قروتی گرفتم با تمربندی همه ر ...

عزیزم.ان شاءالله که راحت بشی من از مامانم سوال کردم گفتن باید همه اعضای خانواده بخورن واینکه انغوزه رو صبح ناشتا باید بخوری سه روز پشت سرهم سعی کن لبلساتم ضدعفونی کنی

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

عزیزم.ان شاءالله که راحت بشی من از مامانم سوال کردم گفتن باید همه اعضای خانواده بخورن واینکه انغوزه ...

مرسی عزیزم.چند روزه دارم میخورم هم قرصو هم چیزای گیاهی رو خدا کنه رفع بشه تمام لباسامم دارم با اب جوش می‌شورم لباس زیرامم همینطور خدا کنه شرش کنده شده😓😢راحت شم دیگه خسته شدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید عزیزم یک سوال،ممکنه انگل بگیری ولی متوجه نشی یا خارش نداشته باشی؟من دخترم خیلی کم اشتهاس خیلی هم لاغر میشه میگم نکنه انگل داره

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

چه قرصی خوردی ؟ باید قرص در دوز بالا بخوری ؟ مترونیدازول خوردی؟؟؟ روغن کرچک هم بد نیست چثن روزده‌رو‌کامل تخلیه میکنه . ولی باید سه چهار‌دوره قرص قویی یخوری

بله ممکنه یک ازمایش مدفوع بده. البته همه بچه ها همینن

جدی یعنی ممکنه انگل داشته باشه ولی خارش نداشته باشه؟🥴😥😔باید ببرمش یک.ازمایش مدفوع بده پس

جدی یعنی ممکنه انگل داشته باشه ولی خارش نداشته باشه؟🥴😥😔باید ببرمش یک.ازمایش مدفوع بده پس

امکانش هست قوطی نمونه گیری  باید بیار یخونه . ولی توی بچه خا بیشتر اینجوری نشون میده که هر چی میخورن چاق نمیشن

امکانش هست قوطی نمونه گیری  باید بیار یخونه . ولی توی بچه خا بیشتر اینجوری نشون میده که هر چی م ...

اهان پس برعکسه 👌🏻 

این بی اشتها هست واسه همینم لاغر میشه،اگر میخورد و چاق نمیشد پس بیشتر جای نگرانی داشت

ببخشید عزیزم یک سوال،ممکنه انگل بگیری ولی متوجه نشی یا خارش نداشته باشی؟من دخترم خیلی کم اشتهاس خیلی ...

اره نود درصد انگل اصلا علائمی ندارن یا ببرش آزمایش بده بازم آزمایش نشون نمی ده در بیشتر مواقع من خودمم آزمایشم نشون نداد ولی صد در صد بود برام علائمشو داشتم ببرش دکتر گوارش 

مبندازول خوردی؟قرص جویدنی

مبندازول برای من جواب نداد اصلا من چهارتا دکتر رفتم اصلا انگار ن انگار ولی آخرین بار دکتر آلبندازول بهم تجویز کرد خیلی سخت پیداش کردم خیلی هم گرون دو روزه دارم میخورم ولی تفسیری ایجاد نشده هنوز خارش معقدو دارم اعصابم خورده

چه قرصی خوردی ؟ باید قرص در دوز بالا بخوری ؟ مترونیدازول خوردی؟؟؟ روغن کرچک هم بد نیست چثن ...

خواهر متروندازول که برای عفونته برای انگل نیست فعلا دارم آلبندازول میخورم ولی تاثیری نداشت چیزای گیاهی هم خوردم شربت و عرق خارشتر و عرق بومادران و قرصشو و دمنوش هیچ تاثیری روم نداشت روغن کرچک دو تا تموم کردم ولی تاثیری نداشت دیگه نمی‌دونم چیکار کنم