جانم😍دستت درد نکنه عزیزم من دیروز رفتم عطاری یخورده آنغوزه بهم داد قره قروتی گرفتم با تمربندی همه ر ...
عزیزم.ان شاءالله که راحت بشی من از مامانم سوال کردم گفتن باید همه اعضای خانواده بخورن واینکه انغوزه رو صبح ناشتا باید بخوری سه روز پشت سرهم سعی کن لبلساتم ضدعفونی کنی
هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎
عزیزم.ان شاءالله که راحت بشی من از مامانم سوال کردم گفتن باید همه اعضای خانواده بخورن واینکه انغوزه ...
مرسی عزیزم.چند روزه دارم میخورم هم قرصو هم چیزای گیاهی رو خدا کنه رفع بشه تمام لباسامم دارم با اب جوش میشورم لباس زیرامم همینطور خدا کنه شرش کنده شده😓😢راحت شم دیگه خسته شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه قرصی خوردی ؟ باید قرص در دوز بالا بخوری ؟ مترونیدازول خوردی؟؟؟ روغن کرچک هم بد نیست چثن روزدهروکامل تخلیه میکنه . ولی باید سه چهاردوره قرص قویی یخوری
ببخشید عزیزم یک سوال،ممکنه انگل بگیری ولی متوجه نشی یا خارش نداشته باشی؟من دخترم خیلی کم اشتهاس خیلی ...
اره نود درصد انگل اصلا علائمی ندارن یا ببرش آزمایش بده بازم آزمایش نشون نمی ده در بیشتر مواقع من خودمم آزمایشم نشون نداد ولی صد در صد بود برام علائمشو داشتم ببرش دکتر گوارش
مبندازول برای من جواب نداد اصلا من چهارتا دکتر رفتم اصلا انگار ن انگار ولی آخرین بار دکتر آلبندازول بهم تجویز کرد خیلی سخت پیداش کردم خیلی هم گرون دو روزه دارم میخورم ولی تفسیری ایجاد نشده هنوز خارش معقدو دارم اعصابم خورده
چه قرصی خوردی ؟ باید قرص در دوز بالا بخوری ؟ مترونیدازول خوردی؟؟؟ روغن کرچک هم بد نیست چثن ...
خواهر متروندازول که برای عفونته برای انگل نیست فعلا دارم آلبندازول میخورم ولی تاثیری نداشت چیزای گیاهی هم خوردم شربت و عرق خارشتر و عرق بومادران و قرصشو و دمنوش هیچ تاثیری روم نداشت روغن کرچک دو تا تموم کردم ولی تاثیری نداشت دیگه نمیدونم چیکار کنم