2777
2789
عنوان

چه کادویی برای دختر ۶ ساله ام بخرم؟

7901 بازدید | 27 پست

خانومها برای دختر بچه ها چه کادویی رو پیشنهاد می دهید؟

می‌خوام متفاوت باشه. نمی‌دونم چی بخرم واسش؟ امکان خرید طلا هم ندارم. اسباب بازی هم زیاد داره، در واقع عمه و خاله هاش همیشه براش میخرند.

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاکتوس سخنگو دوست داره پسر من ازونا میخاد

از اونا خیلی دوست داشت، براش خریدم چندماه پیش. اتفاقا پیش خودم میگم کاش بی مناسبت براش نخریده بودم اونو، تا الان بهش هدیه بدم.

یکی از عکس های با کیفیت رو بدین بزرگ کنن به دیوار اتاقش بزنین یک یادگاری هم هست

آهان آفرین اینم ایده خوبیه

کیف مهمونی  کفش پاشنه بلند پیراهن بلند دختر من عاشق ایناست

وتی کفش پاشنه بلند رو خوب اومدی. عاشق اینجور چیزاست

خمیر مجسمه.. عروسک خرسی.. لاک... تل... مداد رنگی.. دفتر.. انواع لوازم تحریر.. دستبند، گردنبند، زیورآلات،،، بچه ها معمولا از این چیزا دوست دارن، فقط تا یادم نرفته بگم که اول بهش نگو که میخوای چی واسش بخری که یهو بدی سورپرایز شه... کادوشم کاغد کادو عروسکی بگیر

محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری
بعضی لوازم تحریر ها چیزای جالبی دارند برو ببین 

آره موافقم. ولی برادرشوهرم به مناسبت کلاس اولی شدن دخترم، یه ست کامل خرید براش حدود ۶۰۰ هزار تومن. دیگه نمیتونم برم سراغ این 

خمیر مجسمه.. عروسک خرسی.. لاک... تل... مداد رنگی.. دفتر.. انواع لوازم تحریر.. دستبند، گردنبند، زیورآ ...

اتفاقا ازش پرسیدم چی دوست داری؟ جالبه که بهم چی گفت؟ گفت هرچی باشه فقط می‌خوام غافلگیر بشم. 

خمیر مجسمه.. عروسک خرسی.. لاک... تل... مداد رنگی.. دفتر.. انواع لوازم تحریر.. دستبند، گردنبند، زیورآ ...

به غافلگیر هم میگه غافنگیر