2777
2789
عنوان

چه کادویی برای دختر ۶ ساله ام بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7932 بازدید | 27 پست
آره موافقم. ولی برادرشوهرم به مناسبت کلاس اولی شدن دخترم، یه ست کامل خرید براش حدود ۶۰۰ هزار تومن. د ...

اهان چیزای فانتزی میگم اگه تهران بودی یه لوازم تحریر بود یه کیف یونیکورن شیشه ای بود توش وسایلش بود یعنی خوراک بچه های ۵ ۶ ساله بود خودم خیلی خوشم اومد ولی پسر دارم 😁🥲😃

من دخترم عاشق ظرف و ظروفه . تولد شش سالگیش براش آشپرخونه خریدم اینقد ذوق کرد  از من بیشتر ...

الهی عزیزم. دختر من دوست نداره. یادمه پارسال خواهرشوهرم براش خرید از این آشپزخونه های بزرگ و شیک، نگاشم نکرد دخترم. 

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان چیزای فانتزی میگم اگه تهران بودی یه لوازم تحریر بود یه کیف یونیکورن شیشه ای بود توش وسایلش بود ...

واااای چه قشنگ. دلم خواااااست. مسلماً تهران تنوع بیشتری داره فروشگاه‌های این مدلیشون

از اونا خیلی دوست داشت، براش خریدم چندماه پیش. اتفاقا پیش خودم میگم کاش بی مناسبت براش نخریده بودم ا ...

هدفون بی سیم بخر براش 

یه لباس عروس پفی بلند و کفش پاشنه بلند

یه گلدون طبیعس فانتزی خوشگل... که خودش مسئول آبدهی و... بشه

یه طوطی سخنگو(مدیونی فکر کنم آرزوی خودمه😂) 

یه کیف پولی خوشگل که توش براش پول بزارین

اسباب بازی فروشی هم برو مناسب سننش بهت معرفی میکنه

ممنون گلم. سمت اسباب بازی نمیرم. زیاد استقبال نمیکنه. 

واااای چه قشنگ. دلم خواااااست. مسلماً تهران تنوع بیشتری داره فروشگاه‌های این مدلیشون

انلاین هم داره ها تو اینستاگرام سرچ کنید لوازم تحریر پینک ببینید می‌فرسته استوری هاشو ببین 

هدفون بی سیم بخر براش  یه لباس عروس پفی بلند و کفش پاشنه بلند یه گلدون طبیعس فانتزی خوشگل... ...

چه پیشنهادای متفاوت و جالبی، بهش فکر میکنم. مرررسی عزیزم

انلاین هم داره ها تو اینستاگرام سرچ کنید لوازم تحریر پینک ببینید می‌فرسته استوری هاشو ببین 

آره ولی اینستاگرام من بالا نمیاد با هیچ فیلترشکنی