2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست

377 بازدید | 43 پست

همکارم ک بهم علاقه داشت وتوجه میکرد ...با فهمیدن سنم ک چندسال ازش بزرگتر بودم کنار کشید وبعدازهشت ماه توجه و علاقه غیرمستقیم الان خیلی کم‌محلی میکنه واصلا نگاه مستقیم نمیکنههه ..حالم گرفتست..من واقعا نمیدونستم چجوری بهش بگم من بزرگترازشمام چون مستقیم حرف نمیزد و ناخاسته با توجهاتش بهش علاقه مند شدم ویه جورایی متاسفانه عاشقش شدم ...خیلی حالم بده ..خیلی سختمه الان بارفتارای عادی وبی تفاوتش اذیت میشم..شما بودین چجوری تو محیط محیط‌کار رفتارمیکردین؟؟؟؟؟منم نگاهش نمیکنم ولی فک میکنم تازه حس‌مسکنه دوستش داشتم ک مثه خودش رفتارمیکنم ...ب کمکتون نیاز دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتماا عاشقت نبوده وگرن بخاطر سن کنار نمیکشید

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

عاشقی که با فهمیدن سن که یه عدده کنار می کشه؛

به نظرت به درد جرز دیوار نمی خوره؟؟

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
عاشقی که با فهمیدن سن که یه عدده کنار می کشه؛ به نظرت به درد جرز دیوار نمی خوره؟؟

خوب ۸ سال هست تفاوتمون..بعدم دوبار شوخی‌کردم ‌بنظرت مال اون شوخی نیست؟؟؟یه بار گفتم سکه میدم ازدواج کنم ..یه بارم گفتم ب همکارم سر سفره عقد برای مجردا دعا کن ..ب نظرت مال این شوخیام نیست...یه بارم‌ب حرفم توجه نکرد بهش گفتم با دیوار حرف‌نمیزنماااا...ب نظرت با این جملات کنار کشیده

خیلی سخته عزیزم امیدوارم خدا کمکت کنه کنار بیای با این موضوع شما هم سرسنگین باش و بهش بی محلی کن.

ممنون عزیزم ..نمیدونم واقعا مربوط ب سنمه..یا ب خاطر دوتاشوخیه ک‌سرازدواجم کردم یه بار گفتم سکه میدم ازدواج کنم یه بارم گفتم ب همکارم سرعقد دعا کن برامجردا...یه بارم گفتم با دیوار حرف نمیزنم چون توحه نمیکرد بحرف‌من..ب نظرت مال اینا نیست؟

خوب ۸ سال هست تفاوتمون..بعدم دوبار شوخی‌کردم ‌بنظرت مال اون شوخی نیست؟؟؟یه بار گفتم سکه میدم ازدواج ...

خودت بهتر می دونی پسرا واقعا تو هر سنی بچن چه برسه ۸ سال کوچیکتر باشن 

اگه هر دو بالای ۳۰ سالید این تفاوت سنی اوکی تره ولی اگه نه یکم سخت میشه 

بعدم مردا از دور جذابن.  یکم که نزدیک بشی می فهمی با چیزی جز دردسر مواجه نیستی 

ازدواج کردن فقط یه گزینس.  بعدم نسل مرد که از زمین برداشته نشده 

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
خودت بهتر می دونی پسرا واقعا تو هر سنی بچن چه برسه ۸ سال کوچیکتر باشن  اگه هر دو بالای ۳۰ سالی ...

عزیزم ایشون ۲۹،سالشونه ...ولی اینقدر توجه میکردن منم چون مستقیم حرف‌نمیزدن نمیتونستم بگم فلانی من بزرگترم..اخرش اون همکارم ک خبربره فک کنم بهش گفته..الانم اینقدر منو تحویل میگیره دلم میخاد بزنمش

خوبه که قبل از جدی تر شدن هر موضوعی خودشا نشون داده

نمیدونم واقعا ب خاطر سنمه ..یا دوبارشوخی گردم سر ازدواجم ک سکه میدم یا ب همکارم گفتم دعا کن سرسفره عقد..ناراحت شد..یا یه بارم بهش گفتم بادیوار حرف ‌نمیزنما ...یعنی‌مال این شوخیا نیست ک کنارکشید؟

عزیزم ایشون ۲۹،سالشونه ...ولی اینقدر توجه میکردن منم چون مستقیم حرف‌نمیزدن نمیتونستم بگم فلانی من بز ...

بزنش حاجی به نظرم 

حق داری