اولا سر کار جای خوبی برای عشق و عاشقی نیست دوما چطور تونستی بخودت اجازه بدی که عاشق مردی بشی که ازت ...
عزیزم اون اگهسن بالا رو بتونه بپسنده منم میتونم سن کم رو بپذیرم ب قول خودتون ازدواج قسمته....من هنوزنمیدونم چرا ایشون کنارکشیدن ..دوبارسرازدواجم شوخی مسخره کردمشاید مال همینم باشه..یه بارب همکارم گفتم برای مجردا سرعقد دعا کن ...یه بارم سریه بحث مسخره گفتم ازدواج کنم سکه میدم که همکارم جلوی پسرا گفت ..و خیلی بدشد..یه بارم وقتی ب حرفم گوش نمیاد گفتم با دیوار حرفنمیزنماااا..شایدم ب خاطر این حرفام باشه....من هنوز سر سن هامون خیلی فکرم درگیربود نمیدونستم میشه،یا نه......ولی رفتارا وتوحهلت عمیق ایشون باعث شد من دلبسته،بشم..خودشونم الان خیلی سردرگمن و قایم میشن ...من نمیدونم اصلا مقصر نبودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی که بخاطر چند حرف کم اهمیت کنار بکشه، بخدا بدرد هیچی نمیخوره.... اگه آدم بود نهایتش می اومد بهت ...
نه خودمم فک نمیکنم ب خاطر این حرفا باشه . ولی بیشتر ب خاطر سنمه ک بالاتره ولی برخوردشو دوست ندارم دیگه احساس ترشیدگی بهم میده وقتی میاد با اون دهه هفتادیا شوخی میکنه ولی با من خیلی سرد وبی تفاوتهه .لااقل اگر سن من براش مساله سازه عادی برخورد کنه باهام.
نه خودمم فک نمیکنم ب خاطر این حرفا باشه . ولی بیشتر ب خاطر سنمه ک بالاتره ولی برخوردشو دوست ندارم دی ...
باباجون از شعور نداشتشه!
چقدر بزرگش کردی!
ببخشید ولی ظاهرا خودت مشکل روانپزشکی داری چون خودت رو دوست نداری!!! وگرنه بخودت اجازه نمیدادی به کسی که بهت بی احترامی میکنه، اهمیت بدی! بنظرم حتما حتما یک روانشناس یا روانپزشک خوب برو❤
ممنون عزیزم ..من خیلی تحقیقم کردم دیدم خیلیا خوشبختن با این تفاوت ...ولی چون خودشون سرد شدن منم جوری ...
منم از شوهرم پنج سال بزرگترم . از روز اول خودش میدونست. الانم مشکلی باهم نداریم . از روی ظاهر هم کسی متوجه نمیشه اصلا. اون آقا عاشقت نبوده ب نظرم و خیلی سن واسش مهم بوده . قبلا بهت ابراز علاقه کرده بود؟ یا فقط در حد نگاه بوده؟ از کجا میدونی دوستت داشته یا میخواسته باهات ازدواج کنه ؟
منم از شوهرم پنج سال بزرگترم . از روز اول خودش میدونست. الانم مشکلی باهم نداریم . از روی ظاهر هم کسی ...
خوب تومحیطکار خیلی بهم نزدیک شده بود ونگاه عاشقانه میکرد بهم .وخیلی دوربرم میومد بعد اون همکارم ک سنش تزدیک ب ایشونه مرتب میگف من و ایشون فقط اینجا مجردیم وایشون کمی کنار کشید فک میکرد مثلا من ازدواج کرده بودم قبلا...بعد ی بحثی شد من گفتم برای مجردا دعا کنین ب همکارم ک رفته بود ازهمین همکارم پرسیده بود سن من رو ...حالا نمیدونم همون ۸ سال رو گفته یا حتی سن من رو بیشترم گفتن ...ازون روز خیلی کنارکشید و دیکه نمیومد طرف من حتی با این همکارم شوخی هم میکنن.من نمیدونم چ اتفاقی افتاد .شما بودین الان چجوری رفتارمیکردین ک اگه میشه ایشون برگردن .کلا من نمیدونم محل ندم یا عادی باشم
کسی که بخاطر چند حرف کم اهمیت کنار بکشه، بخدا بدرد هیچی نمیخوره.... اگه آدم بود نهایتش می اومد بهت ...
میدونین سن دقیقم رو ازخودم نپرسید ازهمکارم پرسیده بود . نمیدونم شاید بجای ۸ سال سنمو بیشترم گفته . مثلا گفته ۱۲ سال . ولی الان نمیدونم چجوری بهش بفهمونم اکه دروغم گفته باشه. صما بودیداهمیت نمیدادی .کلا رهاش میکردین
خوب تومحیطکار خیلی بهم نزدیک شده بود ونگاه عاشقانه میکرد بهم .وخیلی دوربرم میومد بعد اون همکارم ک س ...
چرا این مدت شمارتو نگرفته و با خودت مستقیم صحبت نکرده که ابراز علاقه کنه؟ شاید قصدش رو داشته و وقتی فهمیده اختلاف سنی رو پشیمون شده . ب نظرم آدم جالبی نیست که الان اینجوری حرص تو رو در میاره و با بقیه شوخی میکنه.من بودم اعتنا نمیکردم و محلش نمیدادم. چون هرجوری رفتار کنی خودتو سبککردی . دوستت هم هرچی میگفت اگه عاشقت بود مهم نبود واسش و میومد سمتت . ب نظرم بهش بی محلی کن و به آدمای دیگه فکر کن
خداروشکرگلم.خوشحال میشم میشتوم یه اقا اینقدر ب عشقش ایمان داره ک سن براش مهم نباشه
ممنون انشالله ب خواسته دلت برسی و با یک پسر خوب ازدواج کنی . اصلا دیر نیس نگران نباش. دوست من همین چند روز پیش ازدواج کرد ۳۷ سالشه . اونم با یک آقا ک ۳۴ سالشه