2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 43 پست
ممنون عزیزم ..نمیدونم واقعا مربوط ب سنمه..یا ب خاطر دوتاشوخیه ک‌سرازدواجم کردم یه بار گفتم سکه میدم ...

می‌دونم قلبت شکسته و به خاطر اینکه بهش علاقه مندی، ممکنه گاهی دنبال کورسویی برای برگشت اون احساسات باشی، ولی به این فکر کن که اون طرف ۸ سال از شما کوچیکتره، حتی اگه شما ازدواج می‌کردین، خیلی خیلی با هم چالش داشتین... اصلا گاهی که دلت تنگ شد، به این فکر کن که میتونی به کسی تکیه کنی که حدود ۱۰ سال ازت کوچیکتره؟

جلوش سرسنگین باش و بهش بی محلی کن، نذار به این پی ببره که بهش علاقه مند هستی!

امیدوارم به زودی یه عشق حقیقی و موندگار بیاد تو زندگیت🥰

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
می‌دونم قلبت شکسته و به خاطر اینکه بهش علاقه مندی، ممکنه گاهی دنبال کورسویی برای برگشت اون احساسات ب ...

ممنون عزیزم ..من خیلی تحقیقم کردم دیدم خیلیا خوشبختن با این تفاوت ...ولی چون خودشون سرد شدن منم جوری برخورد نمیکنم ک برم هی طرفشون ..عهدی برخورد میکنم حتی یه سوال سادم ک ازشون میکنم احساس میکنم با زور جواب میده..من گناهم چیه جزاینکه چندسال بزرگتر بودم .لااقل بیان عذرخواهی کنن ی چیزی‌بگن وبعد عادی شن...اینطوری خیلی ب غرورم برخورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ۸‌سال من‌بزرگترم .کم نیست

والا ما تو فامیل داریم پسره ۱۵سال کوچیکتره از زنش

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
ممنون عزیزم ..من خیلی تحقیقم کردم دیدم خیلیا خوشبختن با این تفاوت ...ولی چون خودشون سرد شدن منم جوری ...

اونایی که با این تفاوت خوشبختن، خیلی در اقلیت هستن عزیز!

تو ازدواج، همیشه سن عقلی مهم‌تر از سن شناسنامه‌ای هست، خانم‌ها معمولا سن عقلیشون بزرگتره و فکر کن از لحاظ شناسنامه‌ای هم بزرگتر باشن!

در واقع شما نه گناهکاری، نه مقصر؛ بلکه فقط اسیر احساسات شدی که اون هم قابل سرزنش نیست! چون همه ما خانم‌ها اسیر احساساتمون هستیم💔

ایشون به گفته خودت توجه و علاقه غیر مستقیم داشتن و هیچ چیزی بین شما علنی نشده، پس نمیشه انتظار عذرخواهی داشت.

شما سعی کن بیشتر تمرکزت به خودت باشه تا با این مسئله کنار بیای.

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
خوشبختن؟؟واقعا خیلیه این تفاوت ..منم داشتم کنارمیومدم فقط استرس شنیدن ازایشون رو داشتم ک کنار نمیدن ...

ااره گلم

مطمعنم دوست داشته باشه بخاطر سنت کنار نمیکشه شاید دلیل دیگه ای داره ک سرده

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
اونایی که با این تفاوت خوشبختن، خیلی در اقلیت هستن عزیز! تو ازدواج، همیشه سن عقلی مهم‌تر از سن شناس ...

ممنون گلم ...واقعا من مقصر نبودم اوایل اصلا به ایشون توجه نداشتم ولی خودشون هی اومدن سمتم...و منو دلبسته کردن ..انتظاردارم لااقل عادی باشه ن اینقدر ضایع با بقیه همکارا ک کوچیکترن شوخی‌کنن وبگو بخند...من فقط سنم زیاد جزام ندارم که

ااره گلم مطمعنم دوست داشته باشه بخاطر سنت کنار نمیکشه شاید دلیل دیگه ای داره ک سرده

یعنی بخاطر این دومورد شوخی‌ک کردم نیست...یه بار گفتم سکه میدم ازدواج کنم ...یه بارم گفتم ب اون همکارم ک برای مجردا دعا کن سر عقدت....یه بارم داشتم حرف‌میزدم ک توجه نکردن گفتم با دیوار حرف ‌نمیزنماااا...مال اینا نیست ؟؟؟

یعنی بخاطر این دومورد شوخی‌ک کردم نیست...یه بار گفتم سکه میدم ازدواج کنم ...یه بارم گفتم ب اون همکار ...

من به نظرم خیلی باهاش سرسنگین باش. طوریکه اون وقتی اومده تو اتاق اگه میتونی شما برو بیرون. با بقیه همکاراتم خیلی گرم نگیر. یک مدت سرد باش تا فراموشش کنی. 

من به نظرم خیلی باهاش سرسنگین باش. طوریکه اون وقتی اومده تو اتاق اگه میتونی شما برو بیرون. با بقیه ه ...

اصلا نمیدونم چرا اینطور شده..ب خاطر،سنمه یا این دومورد شوخی ک توی کامنتای بالا گفتم

اصلا نمیدونم چرا اینطور شده..ب خاطر،سنمه یا این دومورد شوخی ک توی کامنتای بالا گفتم

به خاطر هیچکدوم اینا نیست. ولی حس می کنم سر کارت محیط خوبی نیست. مناسبتون نیست. اصلا حس می کنم سر کار راحت نیستی. سعی کن روابطتو محدودتر کنی. ازدواجم قسمته خانواده دخیله به این راحتیا نیست. ولی محیط کارت حس کردم خیلی چالش داره‌ حرف زیاد نزنید با کسی.

به خاطر هیچکدوم اینا نیست. ولی حس می کنم سر کارت محیط خوبی نیست. مناسبتون نیست. اصلا حس می کنم سر کا ...

دقیقا خوب فهمیدی .چون این همکاره کنار دستم خیلی خبربره و فهمیدن ایشون بمن علاقه مندن ..هی میگف ‌من وآقای فلانی فقط مجردیم ک بفهمونه من یه تفاوتی دارم و با گفتن این جمله باعث شد کلا بفهمن ..یعنی همکاره ب این حسوودی‌ ندیده بودم ....واقعا هم با وحود ایشون اصلا راحت نیستم

اولا سر کار جای خوبی برای عشق و عاشقی نیست

دوما چطور تونستی بخودت اجازه بدی که عاشق مردی بشی که ازت کوچکتره؟!

سوما اونی که سن بالا رو کسر شان میدونه، نه تنها بدرد ازدواج بلکه به درد لحظه ای هم صحبتی، هم نمیخوره

چهارما سر کارت همیشه سرسنگین باش و با هرکسی ، بجز در موضوعات کاری، هم صحبت نشو

پنجما، ازدواج یک قسمته و همیشه کیس بردی ازدواج هست بشرطی که خودت عیارت چقدر  باشه (یا چقدر رسونده باشی) و همسری با چه عیاری رو ببپسندی

ششما، خیلی ها بدون ازدواج هم تونستن خوشبخت بشن