2777
2789
عنوان

مزاحم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 42 پست

وای منم خیلی گیجم با دوستام میریم بیرون میگن فلان پسره تیکه انداخت و ...

من حتی یکی ام بیوفته دنبالم نمی فهمم🤦🏻‍♀️

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قد ذوق داری حتی نمیدونی کی گذاشت شماره تو جیبت مگه شوهر چی داره که اینقد از خود بی خود شدی 😌 انشاالله که همیشه برای زندگیت اینقدر ذوق داشته باشی دخترم من که غیر از عذاب چیزی ندیم💔

تمام شدم نعلت به هرچی تنهایی🚶‍♀️
وای دده😂😂

تو زبون شماهم دده ینی خواهر یا الان منظورت از دده چیز دیگه بود😬؟!

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
منم شنیدم اینو میگن تو‌کاپشن میندازن اسگلا  یبارم من تو کولم نوار بهداشتی بود یکی از پسرای ...

واییی 😬

والا من هودیم در آوردم دیدم کاغذ افتاد 

می‌خواستم بهش زنگ بزنم بگم چه جوری انداختی این تو فقطططط

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥
واییی 😬 والا من هودیم در آوردم دیدم کاغذ افتاد  می‌خواستم بهش زنگ بزنم بگم چه جوری انداختی ا ...

😂مامان منمممممممم گفت میشه فقط بدی زنگ بزنم بگم لامصب چجوری انداختی دونفر ادم نفهمیدیم