2777
2789
عنوان

مزاحم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 42 پست
طبیعیه شلوغ بوده دیگه 

من یه بار تو شلوغی پونزده خردادم اخه داشتن کیفمو میزدن سریع فهمیدم 🤦🏻‍♀️ وای کلی پول گوشیم ولی دیگه اینکه بیاد دست کنه تو جیب کتم نفهمم خیلی حاده😂 لوازم خونه چیکار میکنه با ادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو زبون شماهم دده ینی خواهر یا الان منظورت از دده چیز دیگه بود😬؟!

دده ما ب پدر میگیم

ولی در کل یه اصطلاحه ک ترکا ت حرفاشون ب کار میبرن

تویی که داری امضامو میخونی ، میشه برام دعا کنی امسال حقوق تبریز قبول شم😔💜
این قد ذوق داری حتی نمیدونی کی گذاشت شماره تو جیبت مگه شوهر چی داره که اینقد از خود بی خود شدی 😌 ان ...

فداتشم انشاالله شمام قشنگم

واسه شوهر ذوق ندارم که 

اوصولن دختر مجردم باشی والا لوازم خونه لوکس میبینی کف از دهنت میپاچه🤤😍😂 میمیرم برا لوازم خونه اینقدر شیک بودن ذوق میکردم

شما زندگیت مگه چیشذه عزیز؟

فداتشم انشاالله شمام قشنگم واسه شوهر ذوق ندارم که  اوصولن دختر مجردم باشی والا لوازم خونه لوک ...

گلم مجرد نیستم نمیتونم بگم میترسم بگم شناخته بشم 

تمام شدم نعلت به هرچی تنهایی🚶‍♀️
😐😂توام نفهمیدی مثل من پس خدایا شکرت 

عاره  نفهمیدم

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم