2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست
منم نمیدونم چطوری لاغر شم . فقط میدونم حذف شیرینجات و قند و نوشابع و برنج و نون میشه . اما بعدش چی ...

این چه کاریه اخه

کالری شماری کن هرروز ۱۳۰۰ تا بگیر

شیرینی و قند و بستنی و خوراکی هم نخور

شام هم نونی یا سبک بخور

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

آرد سفید و شکر حذف .

تنقلات ممنوع

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر برگشت به وزن قبلی دارید بخاطر سبک زندگیتون

باید سبک زندگیتون رو عوض کنید 

مثلا حذف نوشابه و فست و فود و مواد پرکالری مضر برای همیشه حالا یبار در ماه یا دوبار درماه مشکلی نداره

ورزش روتین هرروزتون باشه

این چه کاریه اخه کالری شماری کن هرروز ۱۳۰۰ تا بگیر شیرینی و قند و بستنی و خوراکی هم نخور شام هم ن ...

کالری شماری هم کردم چواب نداد . اخه چه کالری مصرف میکنم ؟  صبحها یه چایی و یه بسکویت کوچلو 

نهار نصف بشقاب برنج و خورشت  بدون نون 

شام هم نصف بشقاب . گاهی هم‌نمیخورم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پاهات و اینا هم پره؟

قسمت رانها و قسمت کمر از بالا .

پهلو ندارم . شکم دارم . و قسمت کتفها هس اونجا ها پره.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خودت و‌دوس داشته باش قبول کن با فضای مجازی مقایسه نکن چاق نیستی ولی واسه سلامتی ورزش کن

مرسی 😄

شکمم بعد زایمان مونده . هر لباسی حتی گشاد بپوشم همه میگن حامله ای  ؟....   خیلی سخته این شکم 

کالری شماری هم کردم چواب نداد . اخه چه کالری مصرف میکنم ؟  صبحها یه چایی و یه بسکویت کوچلو  ...

خب نخوری نتبجه معکوس میده

وقتی زیر ۱۳۰۰ کالری میخوری بدن میره تو فاز قخطی و با عث جاقی میشه

بیسکویبت صبحانه اشتباهه چون شکر داره

صبحانه باید سالم باشه و کامل

نصف بشقاب یعنی چند قاشق؟چند قاشق خورشت؟هر قاشق خورشت ۳۰ تاکالری داره!!!

اینکه کالری شماری نیست

شام نصف بشقاب باز برنج؟استباه اشتباه

نخوری؟اشتباه

باید همه وعده ها باید خورده بشه ولی به اندازه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
خب نخوری نتبجه معکوس میده وقتی زیر ۱۳۰۰ کالری میخوری بدن میره تو فاز قخطی و با عث جاقی میشه بیسکوی ...

وای 😑 مرسی