2777
2789
عنوان

دوستانی که راکوتان مصرف کردین

25255 بازدید | 42 پست

میشه یه مقدار از تجربیاتتون بگید

من دارم مصرف میکنم میخوام تجربه اونایی که مصرف کردن بدونم 

ممنونم🌹

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرم می‌خورد باید هر ۴۰ روز یبار حتما آزمایش کبد بدی و به بشدت مو لبات پوستت خشک میشه باید مایعات فراوون بخوری 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

پوستت خشک‌میشخ بشدت

باید انزیمای کبدت مرتب چک بشه

ممکنه بهت نسازه پوستت زخم شه

من بهم افتاد پوستم خوب شد ولی خشک شد که باز خشکیشو درمان میکردم

درحدی خشک میشه که کرم پودر بزنی کاملا مشخصه داری پوست میندازی خخخخخ پوسته پوسته میشه پوستت

باردار ابدا نباید بشی

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

پزشک براتون تجویز کرده؟یاخودتون خریدین؟ ببین من یکی از دوستام صورتش افتضاح جوش میزد جای سالم نبود رو پوستش آزمایش اینا گرفتن دکتر قرص راکوتان تجویز کرد ولی گفت بعد20روز بیا آزمایش بده کبدت خشک نشه یوقت اگه دیدیم آنزیم کبدت بهم میریزه قطعش میکنیم به شدددددت عوارض داره نکن اینکارو

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

من خوردم جوشام کلا از بین رفت و دیگه هم بر نگشت.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
پزشک براتون تجویز کرده؟یاخودتون خریدین؟ ببین من یکی از دوستام صورتش افتضاح جوش میزد جای سالم نبود رو ...

پزشک واسم تجویز کرده

پزشکمم خیلی پزشک عالی و خوبیه و فوق تخصصش واسه همین داروعه

قبلش هم چکاپ کامل بدن ازم گرفت کبد و سونو چربی خون آزمایش هورمون

الان واسم اسپیرونولاکتون و راکوتان نوشته دارم مصرف میکنم جون من چند بار تو درمان شکست خوردم و چاره دیگه ای نداشتم پوستم داره داغون میشه یک سال و نیمه به شدت جوش میزنم

برادرم می‌خورد باید هر ۴۰ روز یبار حتما آزمایش کبد بدی و به بشدت مو لبات پوستت خشک میشه باید مایعات ...

ممنون عزیزم

آره حتما چک میکنم

من تعداد زیادی از دوستام خوردن پوستشون آینه شد واقعا

عوارض شدیدی داره

راستش منم اول همین فکرو میکردم میگفتن یک ماه که مصرف کنی عوارض مشخص میشه برات

من الان حدود سه هفتس دارم مصرف میکنم شکر خدا هیچ عوارضی نداشتم حتی لبمم خشک نشده و بیرون ریزی هم نداشتم

ولی دوستم سه تا خورده بود صورتش ترکبده بود بیرون ریخته بود

در کل فکر میکنم تو بدن هر کسی متفاوت باشه