2777
2789
عنوان

کارما

269 بازدید | 34 پست

هیچوقت فکرشم نمیکردم خدا انقدر تک به تک جواب همه بدی های مادرشوهرمو بده

امشب چیزایی شنیدم ک از شنیدشون هم خوشحال بودم هم ناراحت

حس خیلی غریبیه همیشه میگفتم خدا چرا حقمو ازشون نمیگیره(البته قدیم هم میدیدم) ولی امشب دیگه ثابت شد بهم تک تک دلایی ک شکوندن سرشون داره میاد

دقیقا همونطوری با همون حرفا با همون اتفاقا

خدا جای خق نشسته بچه ها کاش جای دخترش خودش تاوان میداد فقط 

واقعا فکر میکنید بدبختی دخترش تاوان بدی هوایی هست مادرش به شما کرده؟ 

چرا حکمت خدا رو با عقل ناقص انسانی مورد سنجش قرار میدید...

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😂چرا فکر میکنی کارما یعنی این؟یا اینکه خدا به بندش بدی میکنه؟

کارمایعنی تو هررفتاری کنی بخودت برمیگرده و دلیلش اصن ربطی به انتقام نداره واسه اینه که کارما میگه اگه اینکارو میکنه پس دوس داره بزار این برای خودش پیش بیاد:/

ن اینکه بره از دختر طرف انتقام بگیره

بله به کارما شدیدا معتقدم

منم به دختر بی گناه 5 سالم خیلی بدرفتاری شده با کمال میل دوست دارم تاوانشو پس بدند 

تنها موردی که دوست دارم با بدجنسی هر چه تمام تر حرف بزنم 👌

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 
واقعا فکر میکنید بدبختی دخترش تاوان بدی هوایی هست مادرش به شما کرده؟  چرا حکمت خدا رو با عقل ن ...

بشین بابا

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
بشین بابا

اول ادب یاد بگیرید بعد وارد مکان عمومی بشید!

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
واقعا فکر میکنید بدبختی دخترش تاوان بدی هوایی هست مادرش به شما کرده؟  چرا حکمت خدا رو با عقل ن ...

بله وقتی دقیقاااااااا همون حرفارو میشنوه

دقیقا همون ظلمایی ک کردن عینن تکرار میشه

دقیقا سرهرچیزی ک منو ناراحت کردن و من  از همونجا اه کشیدم داره بهشون برمیگرده بله دقیقا حق منه ک از اونا داره گرفته میشه

هیچوقت جای من نبودین پس لطفا اظهار نظر نکنید  

بله وقتی دقیقاااااااا همون حرفارو میشنوه دقیقا همون ظلمایی ک کردن عینن تکرار میشه دقیقا سرهرچیزی ک ...

من درباره ظلم هوایی که بهتون شده اظهار نظر نکردم...گفتم چرا فکر میکنید خدا حکمت و داناییش قدر فهم ماست...قطعا همه اینها برنامه ریزی شده هست...

بگذریم...خدا به دل همتون آرامش بده

بله به کارما شدیدا معتقدم منم به دختر بی گناه 5 سالم خیلی بدرفتاری شده با کمال میل دوست دارم تاوانش ...

من نمیدونم خوشحالم یا ناراحت

ولی راضیم که الان مادرشوهرم زجری ک به من و خانوادم داد عینا داره پس میده

این عدل خداونده نه حکمت 

غیر از اون دنیا، این دنیا هم نتیجه کاراتو میبینی 

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟