2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 34 پست
این عدل خداونده نه حکمت  غیر از اون دنیا، این دنیا هم نتیجه کاراتو میبینی

در پی تمام اتفاقات حکمتی نهفته...قطعا همینطوره همه سزای کارشون رو خواهد دید...اما خنده داره اگر بلایی سر کسی اومد بگیم آه من بود

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
من نمیدونم خوشحالم یا ناراحت ولی راضیم که الان مادرشوهرم زجری ک به من و خانوادم داد عینا داره پس می ...

منم دوست دارم بدرفتاری های خواهر شوهرم نسبت به بچه ای که تازه متوجه شدم طیف اوتیسم هست رو پس بده در صورتی که من با بچه اون بشدت خوش رفتاری میکردم

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من درباره ظلم هوایی که بهتون شده اظهار نظر نکردم...گفتم چرا فکر میکنید خدا حکمت و داناییش قدر فهم ما ...

ارامش داده عزیزم من منتظر نبودم خدا خقمو بگیره ازشون

شوهرم  و زندکیم انقدر خوب بود ک جبران همه بدی هاشون بشه

من دقیقا متوجه منظورتون نشدم کامل توضیح ندادین ک بفهمم دیدتون چیه منم توضیح بدم

در پی تمام اتفاقات حکمتی نهفته...قطعا همینطوره همه سزای کارشون رو خواهد دید...اما خنده داره اگر بلای ...

نه خنده دار نيست چون واقعا اه ادم ميگيره من خيلي ديدم بدي كردن دقيقا همون بلا يا بدترش سرشون اومده البته بكن بدي نكردن من فقط ديدم خيلي ديدم 

اول ادب یاد بگیرید بعد وارد مکان عمومی بشید!

خدانگفته من عقل ناقص دادم .. اگه متدین هستی و سواد مذهبی داری لطفا راهنماییش کن نکه بگی عقل ناقص انسانی ... 

پس چجوری ما اشرف مخلوقاتیم ..

اگه هم سواد دینی نداری لطفا تواین بحثا شرکت نکن ادمهای متدین و مذهبی رو بی سواد نشون نده ... 

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
ارامش داده عزیزم من منتظر نبودم خدا خقمو بگیره ازشون شوهرم  و زندکیم انقدر خوب بود ک جبران همه ...

خب خدارو شکر که همه چی خوبه...

بیخیال گلم...برخی جنبه شنیدن بعضی حرف ا  رو ندارن و چون هضمش براشون سنگینه توهین میکنن

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
منم دوست دارم بدرفتاری های خواهر شوهرم نسبت به بچه ای که تازه متوجه شدم طیف اوتیسم هست رو پس بده در ...

عزیزدلم خدا جای حق نشسته

من شوهرم بی نهایت مرد خوبیه 

مادرشوهرم فکر میکرد همیشه یه ژن با سیاسته ک هرچی میخواد باید فراهم بشه

نمیشه اینجا گفت ولی واقعا خداروشاکرم ک حرفایی ک میزدن درموردم بهشون برگشت

تک به تک

در پی تمام اتفاقات حکمتی نهفته...قطعا همینطوره همه سزای کارشون رو خواهد دید...اما خنده داره اگر بلای ...

اون که بله حکمتای خداوند هم هست نمیشه همیشه به تفکرات خودمون نسبت بدیم 

ولی دل شکستن همون حق الناسه که توی زندگی روزمره  بی تاثیر نیست

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 
از دست طبيعت چه كاري برمياد طبيعت نميتونه كاري كنه  فقط خدا قادره نه طبيعت نه كارما

کل جهان تحت امر خداست ..ولی خدا که خودش نمیاد روی زمین اثر کارت رو نشون بده ..به وسیله همین چرخ روزگار نتیجه کارت رو میبینی ..

کاربر سابق
خدانگفته من عقل ناقص دادم .. اگه متدین هستی و سواد مذهبی داری لطفا راهنماییش کن نکه بگی عقل ناقص انس ...

پس پیشنهاد میکنم اگر توانایی  تحلیل کردن ندارید ریولای نکنید...عقل ناقص انسانی در واقع عقل انسان در ببرابر حمت و عدالت خدا ناتوانخ! 

استارتر عزیز نفرین هست و میگیره حتی خداوند توی خوده قران گفته من اونایی‌ که هی ظلم میکنن هی ظلم میکنن از اخرت نمیترسن رو لعن و نفرین کرده ... حتی گفته دیگه ام ب دین نمیارمشون تاهمونطور گمراه بمونن دراخرت عذاب بدم طبق ایه قران میگم

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
خدانگفته من عقل ناقص دادم .. اگه متدین هستی و سواد مذهبی داری لطفا راهنماییش کن نکه بگی عقل ناقص انس ...

بیخیال این کاربر بشو عزیزم منم دگ جوابشو ندادم ناراحتی برای خپدمو خودت و بقیه درست میکنه 

بزار نظرشو بنویسه لبخند بزن و از کنارش رد شو

پس پیشنهاد میکنم اگر توانایی  تحلیل کردن ندارید ریولای نکنید...عقل ناقص انسانی در واقع عقل انسا ...

خواهش میکنم سطح مطالعه رو ببربالا عقل ما کامل باشه با ناقص کمکی ب این خانوم نمیکنه ... 

استارتر عزیز نفرین هست و میگیره حتی خداوند توی خوده قران گفته من اونایی‌ که هی ظلم میکنن هی ظلم میکن ...

من فقط یکبار نفرینشون کردم 

ولی دلم شکست بارها بارها ازشون

به چشم جاهایی ک خوردو لهم کردن رو میدیدم تاوان میدن هرچند سعی میکردن پنهان کنن

ولی امروز شوهرم اومد همه انفاقاتو برام تعریف کرد تازه شنیده بود

وقتی میگفت انگار زندگی خودمو برام تعریف کرد

خواهش میکنم سطح مطالعه رو ببربالا عقل ما کامل باشه با ناقص کمکی ب این خانوم نمیکنه ... 

خواهش میکنم سطح اعتماد به نفس رو بیارید پایین ...اینقدر ادعای فهمیدگی نداشته باشید...باتوجه به این دستتون متوجه شدم انتهای صحبت با شما تویین به خودم هست و تلف کردن وقتم... برخی فقط به دنبال ایراد گرفتن و حق ناپذیری  هستند!

موفق باشید