2777
2789
عنوان

کارما

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 34 پست
خواهش میکنم سطح مطالعه رو ببربالا عقل ما کامل باشه با ناقص کمکی ب این خانوم نمیکنه ... 

بیخیالش شو گلم

من کلا همیشه سعی میکنم جواب ادمایی ک اینطوری هستن رو با لبخند بذم و بگذرم

خودتو برای هیچی تو دنیا ناراحت نکن

من فقط یکبار نفرینشون کردم  ولی دلم شکست بارها بارها ازشون به چشم جاهایی ک خوردو لهم کردن رو ...

روحت الان سبک شده دعاکن برای همه

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من يه زن دايي دارم كه خودش و دخترش مدام در حال تهمت هاي ماجور زدن به ادماي پاك هستن كاش. خدا هدايتشون ميكرد چون ما خيلي باوجودشون عذاب ميكشيم تا حالا توي تمام زندگيم ادم به بجنسي اينا نديدم حتي جزئي ترين چيزا رو دروغ ميگن دزدي هم ميكنن 

دختراي كوچيكش دارن خطرناكتر از مادرو خواهر بزرگترشون ميشن 

از شرشون به خدا پناه ميبرم 

روحت الان سبک شده دعاکن برای همه

نه اتفاقا حالم زیاد خوب نیست

نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت 

اصلا انقد سنگینی رو حس میکنم یه جور عذاب وجدان ترس ناراحتی خوشحالی نگرانی همه جوره قاطیه اون تو انگار

اره شدیدا من همیشه  زن سابق شوهرمو قضاوت میکردم میگفتم چطور تونسته بچه ایی که از گوشت خونشه ول کنه چه دلی داره چه جرعتی چطور تونسته تا اینکه یه بحثی پیش افتاد خیلی بهم برخورد من وشوهرم بی تقصیریم ولی دخالت های بیش از حد وحرف شنوی شوهرم  پشتمو خالی خیلی بهم زور اومد خونرو بقصد طلاق رها کردم... دخترمو💔وسیزده شبانه روز از دخترم جدابودم تو این سیزده روز در دو روزاولش فقد دوکیلو وزن کم کردم🥺چه محرم سختی بهم گذشت ذره ذره نابود شده بودم

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠