2777
2789
نشانه های ظهور رو نمیدونی؟

اگه منظورت جنگه پس تو جنگ جهانی دوم باید میومد 

اگه منظورت فقره و گرسنگی مردمه که مردم ایران بین دهه ۲۰ تا ۳۰ ملیون ها نفر از گرسنگی مردند 

اگه منظورت دوجنسه ها و ترنس هاس که باید بگم از ابتدای خلقت وجود داشتند .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شاید این جمعه بیاید...

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

اگه منظورت جنگه پس تو جنگ جهانی دوم باید میومد  اگه منظورت فقره و گرسنگی مردمه که مردم ایران ب ...

مهمترینش امادگی مردمه 

و دعا برای ظهور. 

مردم الان رو با اون زمان مقایسه نکن 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اگه منظورت جنگه پس تو جنگ جهانی دوم باید میومد  اگه منظورت فقره و گرسنگی مردمه که مردم ایران ب ...

بله وجود داشتن.ولی باید همه ی نشانه ها وجود داشته باشن

ترنس ها وجود داشتن ولی چند ساله خیلی زیاد شدن.

فقر بود ولی تا این حد نه.

جنگ بود ولی فقط جنگ جهانی بود الان هر جارو نگاه میکنی جنگه.سوریه فلسطین اوکراین افغانستان لبنان شاید کره شمالی هم وارد جنگ بشه

همه از دین فراری ان

آلودگی هوا زیاد شده باران فکر کنم شن نوشته بود چی بود همون منظورش کثیفی هوا.

بیماری ها زیاد میشن که شدن

بچه ها بیشتر از پدر مادر هاشون میدونن

نمیدونم خیلی از نشانه ها که یادم نیست

همه اینها درست 

ولی اگ منظورتون ب اعترا....هاست ک چیزی بگه 

امام زمانم بیاد این آدما استغفرالله قبول نمیکنن

امضاتون چه قدر ناراحتم کرد😪😪😪خدا بهتون سلامتی بده

مرسی عزیزم♥️

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

نشانه های ظهور رو نمیدونی؟

اتفاقا زیاد راجع بهش خوندم ولی بازم میگم از کجا بدونم که اون نشانه هایی که اتفاق افتاده دقیقا همون نشانه هایی باشه که مورد نظره! بعدشمظهور زمانی اتفاق می افته که نه تنها مسلمانان بلکه همه ی مردم جهان خواهان یک‌ منجی باشن چیزی که هنوز انفاق نیافتاده

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁
من شنیدم وقتی همه مردم از ته دلشون ظهور آقارو بخوان ایشون میان بعید میدونم ظهور نزدیک باشه شاید هزار ...

ولی بنظرمن نزدیکه اول خدامیگه خودتون دعاکنیدبیادازته دل وقتی دعای ماازته دل نبودمیگه خودم اینقدرسختی میدمتون خودتون ازته دل دعاکنید

اتفاقا زیاد راجع بهش خوندم ولی بازم میگم از کجا بدونم که اون نشانه هایی که گفتن دقیقا همون نشانه های ...

من با چند نفر صحبت کردم تو کشور های دیگه مسیحی بودند گفتند دیگه مسیح باید برگرده 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️