2777
2789
من با چند نفر صحبت کردم تو کشور های دیگه مسیحی بودند گفتند دیگه مسیح باید برگرده 

به حرف چند نفر که نیست. به هرحال من که از خدامه نزدیک باشه هر روز هم که یادم باشه حتما دعای فرج میخونم ولی حواسم هست واسه ی ظهور زمان تعیین نکنم که مشمول کذب الوقاتون نشم چون دیدم تو این سایت یک عده زمان تعیین میکردن حالا نمیگم چه جوری که تعلیق نشم دوباره

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به حرف چند نفر که نیست. به هرحال من که از خدامه نزدیک باشه هر روز هم که یادم باشه حتما دعای فرج میخو ...

وقت تعیین نمیکنیم داریم میگیم نزدیکه 

میخوام. بگم یعنی اونام منتظر منجی هستند 

چندتا ادم رندم بودن از کشور های متفاوت

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

وقت تعیین نمیکنیم داریم میگیم نزدیکه  میخوام. بگم یعنی اونام منتظر منجی هستند  چندتا ادم ...

جالبه که با وجود رندوم بودن همشون همین حرف رو زدن میشه بدونم چه جوری با آدمای مختلف از کشورهای مختلف ارتباط گرفتید؟

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁
جالبه که با وجود رندوم بودن همشون همین حرف رو زدن میشه بدونم چه جوری با آدمای مختلف از کشورهای مختلف ...

اسمشو راستش یادم رفته، چون بعدش  دیدم خیلی اعتیاد بهش پیدا کردم پاکش کردم مخصوصا که تعداد خیلی زیادیشون دوست داشتن تماس تصویری بگیرن 

قضیه واسه پارساله 

نصب کزدم ببینم چجوریاس، یه هفته ای داشتمش بعدشم پاکیدم

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️