2777
2789
عنوان

بیش فعالی

65 بازدید | 3 پست

پسرم ۵ سال و نیم از ۴سال و نیم شروع به یه رفتارهای غیر عادی کرد، جیغ میزد دستاشو فشار میداد هفته ای یه بار بود الان شده هر روز هرچی بهش میگم چطور میشی ماما میگه توی ذهنم فکرام میریزه به هم خیلی سریع بهم میریزه دستشو گاز میگیره با کوچکترین چیزیکه دیر جواب بگیره همینطور میشه، خیلی اظطراب و استرس داره از تنهایی میترسه، نمیدونم واقعا مشکل پسرم چیه، کسی اطلاعی داره؟؟ بردم دکتر روانپزشک گفت باید رسپریدون بخوره دارم دیوونه میشم نمیدونم اصلا مشکل بچم چیه😔

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۱
0
0%

یه متخصص روانشناس تو این زمینه پیدا کنید،علاوه بر پسرتون خودتون هم مشاوره بشید ببینید چجور باید باهاش رفتار کنید

پسر خاله من هم این مشکلو داشت خالمینا خیلی روانشناس و ... میرفتن ولی به خاطر رفتار و دلسوزی پدر و مادرش مشکل رفتاری هم پیدا کرد تا ده سالگی سعی میکردن دارو مصرف نکنه که بعذش دیگه دوام نیاوردن خودشون و دارو دادن بهش

منظورم این بود رفتار شما و پدرش هم خیلی اهمیت داره،بهش باج ندید و لوسش نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه متخصص روانشناس تو این زمینه پیدا کنید،علاوه بر پسرتون خودتون هم مشاوره بشید ببینید چجور باید باها ...

سلام ممنون از راهنماییتون، روانشناس بردم کاری نکرد واسش، گفت ببر روانپزشک