خواهرم گین اپ خورد ولی توش کورتن داره چیزی که یهویی اونطوری اشتتها زیاد کنه چاق بکنه طبیعی نیست تو یه ماه ۱۲ کیلو زیاد کرد
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
شال قبل خورد از دوازده کیلو سه کیلو رفت بعد قطع قرص بازم اشتهارش کم شد ولی افتضاح شکم آورده خیلی اصلا هم بعد قطع قرص نرفت شکمش
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
یعنی فقط سه کیلوش رفته بازم خوبه بهش بگو ورزش کنه عزیزم
رفت باشگاه شکمش سرجاشه هموز