2777
2789
عنوان

سوال

90 بازدید | 12 پست

سلام. دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. حالم خوب نیست افسردگی گرفتم. البته ما با هم قرار ازدواج نداشتیم. ولی از اینکه اینقد بی رحمانه رفتار کرد بدم اومده ازش. چی کار کنم. فکر می کنم برم دم خونش منتظر شم بیاد بیرون. انتقام می گیرم. شما بودین چی کار می کردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراموشش میکردم چون ارزششو نداره بهش فکر کنم

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

هیچی فراموشش کن 

مگه قرار بوده ازدواج نکنه 

پس خانمایی ک شوهراشون خیانت میکنن چ دلی دارن 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
وقتی قولی بهم نداده بودید از چی میخواید انتقام بگیرید؟ خودتون فکر کنید میبینید منطقی نیست

از چی؟ از اینکه وابستم کرد. از اینکه بدون اینکه به من احساس مسئولیتی داشته باشه  رفت با یکی دیگه. واقعا این جنایت نیست؟ مگه فقط ازدواج تعهد میاره؟ پس تکلیف این همه وابستگی چی میشه 

دقیقا همین اتفاق برای منم افتاد به شدت دلشکسته شدم ولی گفتم گور باباش آدم بی لیاقت سپردمش به خدا ج ...

واقعا اینها انسانن؟ چطور می تونن با یکی دیگه خوش باشن. یعنی قد سر سوزن وجدان ندارن

واقعا اینها انسانن؟ چطور می تونن با یکی دیگه خوش باشن. یعنی قد سر سوزن وجدان ندارن

نه انسانیت کجا بود شرف ندارن اینا آدم نیستن 

اصلا براشون مهم نیست چی به سرت میاد فقط بازیت میدن یه مدت باهات خوشن سو استفاده میکنن در نهایت هم میرن با دختری که خانواده دست بزاره روش 

میدونی انقدر شرف نداشت این آدم وقتی داشت گورشو گم میکرد جوری رفتار کرد انگار هیچی بینمون نبوده گفت اسم منو میزاره رو بچش 

حالم از هر چی مرده بهم میخوره

از چی؟ از اینکه وابستم کرد. از اینکه بدون اینکه به من احساس مسئولیتی داشته باشه  رفت با یکی دیگ ...

دوستی تعهد نمیاره درسته الان احساس خوبی ندارید ولی فکر انتقام هم منطقی نیست

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
دوستی تعهد نمیاره درسته الان احساس خوبی ندارید ولی فکر انتقام هم منطقی نیست

چه اعتقاد جالبی! دوستی تعهد نمیاره!!!!! آره ده سال دوست بودن تعهد و مسئولیت نمیاره. یکیو وابسته کنی مسئول نیستی در مقابلش. چرا میاره خوبم میاره