2777
2789
پسرم دیشب تو خواب یهو شروع کرد به جیییییییییغ زدن وایییییییی جیغهاش وحشتناک بود تا حالا اینجوری جیغ نزده بود همسرم بغلش کرد اروم شد و شیر دادم ،خورد و خوابید .منم فک کردم شاید خواب بد دیده....البته 2ونیم ماهش بیشتر نیست...نمیدونم بچه این سنی هم خواب میبینه یا نه!!!دوباره صبح دیدم داره کم کم بیدار میشه یهو شروع کرد به جیغغغغغغغغغغغغغ مثل شب قبل.الانم اروم بود یهو جیغ زد توروخدا راهنماییم کنین .بچه های شما اینجوری شدن؟
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خورده گریپ میکچر بهش بده شاید دلش درد میکنه در هر حال فکر کنم یه جاییش درد میکنه من دخترم اگه روز قبلش خیلی بغلش میکردن و بالا و پایینش میکردن اینطوری میشد بدن درد می گرفت بعدا بهم ثابت شد که وقتی مهمونی و خیابان گردی میرم زیاد تو بغل یا آغوشی می مونه روز بعدش اینطوری میشه
دختر منم تو همون ماه ها این جوری شده بود

تو گوشش قران و و ان یکاد بخون اسپند دود کن ، صدقه بده

احتمالا خواب دیده
درد کولیک فرق داره

دختر من معلوم بود ترسیده بود چنگ زده بود بغلم کرده بود من اینقدر اون روز ترسیدممم
سلام
این سن سنیه که نوزاد دچار کولیک و دل درد می شه! باید خیلی مراقب خوراک خودت باشی و غذاهای نفاخ نخوری! یه سرچ تو نت بکن و غذاهای نفاخ رو بشناس و مراعات کن! بعد هم بعد از شیر دادن به نوزادت حتما آروغش رو بگیر! من خودم حتما هر روز عرق نعنا هم می خورم! البته با همه این شرایط باز هم کمی نفخ وجود داره! انشاالله این دوران سپری می شه!
***فروش هفت سین سفالی***
وبلاگhttp://myvitrayarts.mihanblog.com/
تاپیکhttp://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=28038&ChatDate=13-12-1392&PostID=57185684#57185684
راحله جون دختر من هم تو ماه ۳ که بود این طوری شده بود چند بار طوری یه دفعه جیغ بنفش می‌کشید که اوایل فکر می‌کردم زنبوری یا چیزی نیشش زده من اولین بار خیلی‌ ترسیدام تو خواب این توری شد
ممنون دوستای گلم بخاطر نظراتتون
جیغش از دل درد نبود چون خیلی یهویی بود
اخه بچم کولیک هم داره با نوع گریه کولیکش اشنایی دارم ولی این یه چیز دیگه بود

منم فک کردم چیزی نیشش زده یا خواب بد دیده ترسیده......ولی بخدا انگار جن دیده بود!!!
پس اگر نینی های شما هم اینطوری شدن شاید چیز مهمی نباشه
امیدوارم دیگه تکرار نشه
بازم ممنون
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)