2777
2789

شنبه رفتم دکتر، به تاریخ پریودم هفته نهم بودم. دکتر سونوی شکمی و بعدش واژینال کرد گفت جنین تشکیل نشده و باید سقط کنم. 

دو تا سونو به فاصله یک هفته برام نوشت. اولیشو انجام دادم، اندازه ساک ۱۹ میلی‌متره، یعنی شش هفته و شش روز. 

🥺🥺

کیا تجربه‌ی مشابه من داشتند؟

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۶هفته رفته بودم گف ساک تشکیل شده ولی جنین رویت نمیشه و گفت ۲هفته دیگ بیا 

اوکی بود

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

عزیزم من نمیتونم واسه شما چیزی تجویز کنم

ولی انقدرام چیزی سرشون نمیشه بعضی سونو گرافیا

من بهترین سونو تهران رفتم هفت سال پیش فک کن پونصدهزار تومن گرفت بعد یکی از دوقلوهای منو تشخیص نداد گفت هماتوم یا لخته خونه ک یا جذب میشه یا دفع میشه هفته شیش بودم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
الهی عزیزم ببخشید😆❤

اونم وسط یه عده زن باردار😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
عزیزم تجربه ای ندارم ولی برات دعا میکنم بهترینا پیش بیاد برات من خودم تو نه هفته سقط داشتم که خودبخ ...

مرسی. 

من که نه خونریزی دارم نه درد. 

فکر کنم باید با قرص سقط کنم. تجربه‌ش رو داشتم خیلی دردناکه. تازه بعدشم محبور شدم کورتاژ کنم واسه بقایاش.😖😖😖

سر پسرم به حساب پریود ۸ هفته بودم لکه بینی دیدم رفتم سونو گفتش ۵ هفته و ۴ روزته یعنی حدود ۲ هفته اختلاف وجود داشت

فقط ساک و کیسه زرده هست احتمال سقط هستش

به دکترمم که گفتم گفت هفته بعد دوباره سونو بده احتمال سقط هستش

من رفتم خونه مامانم فقط سعی میکردم استراحت کنم و قران و دعا میخوندم و هرروز سوره حجرات و روی تغذیم کار میکردم

سه هفته بعدش رفتم سونو گفت ۹ هفته ای و صدای قلبش رو شنیدم

عزیزدلم شما هم سعی کن اروم باشی و قران و دعا زیاد بخون سوره حجرات عالیه و برای جلوگیری از سقط خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من نمیتونم واسه شما چیزی تجویز کنم ولی انقدرام چیزی سرشون نمیشه بعضی سونو گرافیا من به ...

آخه سونوی واژینال دقیقتره.🥺