2777
2789

بپرس

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسم داره یا نه؟ با کسی تو رابطه اس؟ عکسامو پاک کردههه؟😢

شرایطو کامل بگو 

دعواتون شده؟قهرین ؟کات کردین؟چن وقت باهم بودین؟ادم چشم پاکی بود یا هول؟استوری غمگین میزاره یا ن؟

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
شرایطو کامل بگو  دعواتون شده؟قهرین ؟کات کردین؟چن وقت باهم بودین؟ادم چشم پاکی بود یا هول؟استوری ...

اره دعوامون شده کات کامل نکردیم ولی قهریم🥲حدودا یه سال 

هول هم نبود

بعضی وقتا میذاشت

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
اره دعوامون شده کات کامل نکردیم ولی قهریم🥲حدودا یه سال  هول هم نبود بعضی وقتا میذاشت

دوست داره ولی نمیخاد غرورشو برات بشکونه

باکسی توی رابطه جدی نیست ک مثل رابطه با تو باشه شاید مثلا یوقتایی با کسی یکم حرف بزنه اما رابطه نداره باهاش و فقط گذراست 

چن سالتونه؟

برا منم بگو با کسی رابطه داره ؟ و اینکه چ حسی راجب من میکنه ؟

سوالایی ک از اسی کردم جواب بده تا بگمت

سوالایی ک از اسی کردم جواب بده تا بگمت

نه دعوامون نشده ولی خیلی وقته سردیم الان باز یه ۱۵ روزه خبر ندارم چون من تا پیام ندم اونم نمیده ، منم دیگه ندادم اینجوری فک میکنه آویزونشم

کات نکردیم 

۸ ماه باهم بودیم مجازی

آدم هول نبود خیلی مهربان بود

نه کلا استوری نمیزاره 

دوست داره ولی نمیخاد غرورشو برات بشکونه باکسی توی رابطه جدی نیست ک مثل رابطه با تو باشه شاید مثلا ی ...

میشه راجب اینده و خصوصیات اخلاقیم هرچی حس میکنید بگین🌱

خواهی نشوی همرنگ..رسوای جماعت باش🌱🖤
عزیزم میشه بگی مهدی دوستم داره؟

عزیزم باید شرایطتو بهم بگی اینجوری چیزی نمیتونم بهت بگم

2790
2778
2791
2779
2792