2777
2789
میشه راجب اینده و خصوصیات اخلاقیم هرچی حس میکنید بگین🌱

مهربون گاهی منطقی و گاهی عجول

زودرنج و اروم ،امیدوار واینکه ادم با پشتکاری هستی

درمورد ایندتم شاید توی راهی که برا هدفت داری یکم سختی باشه اما چون قوی و مسمم هستی میتونی ادامه بدی و موفق شی 

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
ککی ازدواج میکنم 

طی یک الی دوسال اینده

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیا بگم عزیزم؟

مهدی کیه دقیقا ؟

رابطتتون باهم جطوریه اگ رابطه دارید؟

چند سالتونه؟

چشم پاکه یا نه؟

نه دعوامون نشده ولی خیلی وقته سردیم الان باز یه ۱۵ روزه خبر ندارم چون من تا پیام ندم اونم نمیده ، من ...

عزیزم شاید ناراحت بشی ولی اول که توی رابطه مجازی بعداز 4ماه شخصیت واقعیشونو نشون میدن اینم با برخی کم وکاستیها 

دوم اینکه کسی ک بدون هیچ دلیلی سرد شده گرماشو جای دیگه پس میده 

سوم حتی اگر دعوا هم کرده بودین و تو براش مهم بودی فوقش دوسه روز میتونست ازت بیخبر بمونه نکه دوهفته طول بکشه اینم تو بهش پیام بدی

یا با کسی توی رابطس یا از رابطه باتو خسته شده 

توهم به هیچ وجه دیگه ن بهش پیام بده ن بهش محل بده حتی ادمای واقعی هم ارزش شکستن غرورتو ندارن چ برسه ب مجازیا اللخصوص چنین ادمی ک بدون هیچوپیچ سردشده خبریم ازت نمیگیره

عزیزم شاید ناراحت بشی ولی اول که توی رابطه مجازی بعداز 4ماه شخصیت واقعیشونو نشون میدن اینم با برخی ک ...

ولش کردم دیگه منم

میخوام کلا از ذهنم بره بیرون و بهش فکر نکنم ولی نمیشه

خیلی دوسش دارم خیلی

مهربون گاهی منطقی و گاهی عجول زودرنج و اروم ،امیدوار واینکه ادم با پشتکاری هستی درمورد ایندتم شاید ...

خیلییی حالم خوب شد.. امیدوارم 😍😍

خواهی نشوی همرنگ..رسوای جماعت باش🌱🖤
2790
2778
2791
2779
2792