2777
2789
عنوان

سوال

118 بازدید | 20 پست

سلام. دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. حالم خوب نیست افسردگی گرفتم. البته ما با هم قرار ازدواج نداشتیم. ولی از اینکه اینقد بی رحمانه رفتار کرد بدم اومده ازش. چی کار کنم. فکر می کنم برم دم خونش منتظر شم بیاد بیرون. هر چی از دهنم درمیاد بگم. انتقام می گیرم. شما بودین چی کار می کردین. 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به نظرم خودتو سبک نکن ادم.مرده دیگه زنده نمیشه اون دیگه واسط مرده

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم

اگر جای اون دختر بودی چکار میکیردی، می دونم سخته برات ولی خودت رو جای اون دختر بزار  و برای همیشه اون پسر ه رو بزار کنار  بدون اکثرا مردا خیلی بی وفا هستن و این دوستی بوده شماهم به هم تعهدی نداشتید

اگر جای اون دختر بودی چکار میکیردی، می دونم سخته برات ولی خودت رو جای اون دختر بزار  و برای همی ...

عزیزم تعهد به قرار ازدواج نیست. وقتی یکیو وابسته کنی یعنی بهش متعهد هستی. اون بدون اینکه به من حس مسئولیت داشته باشه رفت با یکی دیگه 

وقتی قول ازدواج نداده بوده بهت دیگه دلیلی نداره این کارو کنی ... بزار اون بنده خدام ب زندگیش برسه زن ...

عزیزم تعهد به قرار ازدواج نیست. وقتی یکیو وابسته کنی یعنی بهش متعهد هستی. اون بدون اینکه به من حس مسئولیت داشته باشه رفت با یکی دیگه. حتی بهم نگفت می خواد این کارو بکنه. یهو بعد دو هفته که گوشیش خاموش بود برگشت گفت ازدواج کرده. من نمی ذارم تو عشق و حال باشه و اینجا من زندگیم جهنم بشه 

عزیزم تعهد به قرار ازدواج نیست. وقتی یکیو وابسته کنی یعنی بهش متعهد هستی. اون بدون اینکه به من حس مس ...

مشکل ما خانم ها ست که رو مردا خیلی حساب می کنیم ازشون انتظار وفا داری داریم  اگر انها خیلی متعهد بودن به زنان شرعی و قانونی شون تعهد داشان، دوستی که دیگه جای خودش رو داره، اکثر مردا هر جوری هم که باشن موقع انتخاب همسر دنبال دختر افتاب و مهتاب ندیده هستن

به نظرم خودتو سبک نکن ادم.مرده دیگه زنده نمیشه اون دیگه واسط مرده

عزیزم تعهد به قرار ازدواج نیست. وقتی یکیو وابسته کنی یعنی بهش متعهد هستی. اون بدون اینکه به من حس مسئولیت داشته باشه رفت با یکی دیگه. بدون اینکه به من بگه این کارو کرد. دو هفته خبری نبود ازش. گوشیش هم خاموش بود. یهو زنگ زد خبر ازدواجشو داد. نمیشه من اینجا افسرده باشم و اون توی عشق و حال باشه. می رم انتقام می گیرم 

افرین کار خوبی می کنی فردا هم یکی با زندگی خودت از این کارای خوب می کنه اون وقت گله نکن

مگه اون زندگی منو خراب نکرد. چهار ماهه حالم بده. زندگیم فلج شده. گریه می کنم.

مگه اون زندگی منو خراب نکرد. چهار ماهه حالم بده. زندگیم فلج شده. گریه می کنم.

تقصیر خودت هم هست چرا با همچین ادمی وارد رابطه شدی بعد اون به تو قولی نداد ه که الان شاکی هستی

یه دوستی داشتم که همیشه میگفت وقتی دخترها با یه پسر دوست میشن هدف اکثرشون ازدواج هست ولی پسرها هدف از دوستیشون چیز دیگه ای هست و برای خوش گذرونی و وقت گذرونی هست اون به تو قولی نداده و این فقط انتظارات توئه اگر خودت رو جای اون دختر بزاری دوست داری دوست دختر سابق همسرت مثل بختک بیفته رو زندگیت حالا هرجور که میدونی عمل کن دیگه نیا اینجا از بقیه نظر بخواه

تقصیر خودت هم هست چرا با همچین ادمی وارد رابطه شدی بعد اون به تو قولی نداد ه که الان شاکی هستی &nbs ...

یعنی اون کار بدی نکرده؟ کار بدی نکرده که منو وابسته کرد و بدون اینکه حس مسئولیتی داشته باشه بره با یکی دیگه