بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم من ۲۴ همین ماه عمل دارم دقیقا چند روز دیگ.بیهوشی نداره فقط بی حسی داره.دکتر من گف از ده روز تا دوهفته نباید رابطه داشته باشی و بعد ازون اگر بخیه هات خوب نشده بود تا یکماه چهل روز هم رابطه نداشته باشی ک این دیک بستگی ب بدنت داره ک چقد زود یا دیر بخیه ها رو جذب کنه و خوب شه ولی اصلش ده روز تا دو هفته هست نهاااایت دیگ خوب نشه بخیه هات و زمان ببره تا یکماه چهل روز
حسابداری خوندم و میدونم اگه ب کسی بیش از حد بها بدی،بدهکار میشی
اون عمل تنگ کردن واژن هست ک دردناکه ولی این لبیاپلاستی یک عمل بیرونی هست و داخلی نیست ک خطرناک باشه پوست و قسمتی از لبیای اضافه رو برمیدارن و بعد بخیه میزنن.بخیه هات خوب بشه تمومه و خونریزی داخلی و عفونت و قارچ و این موارد نداره
من با ۳۵۰۰ توی مطب میخوام انجام بدم و دفترچه بیمه هم ندارم.ولی بعضیا توی بیمارستان تا ۷ تومن یا حتی ۱۰ تومن هم انجام میدن ک اگ دفترچه داشته باشی بستگی ب دفترچه داره ک بیمه چقد برگردونه بهت.البته کلا فک کنم عمل های زیبایی رو بیمه قبول نمیکنه.اینم ی نوع عمل زیبایی هست