2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من ۲۴ همین ماه عمل دارم دقیقا چند روز دیگ.بیهوشی نداره فقط بی حسی داره.دکتر من گف از ده روز تا دوهفته نباید رابطه داشته باشی و بعد ازون اگر بخیه هات خوب نشده بود تا یکماه چهل روز هم رابطه نداشته باشی ک این دیک بستگی ب بدنت داره ک چقد زود یا دیر بخیه ها رو جذب کنه و خوب شه ولی اصلش ده روز تا دو هفته هست نهاااایت دیگ خوب نشه بخیه هات و زمان ببره تا یکماه چهل روز 

حسابداری خوندم و میدونم اگه ب کسی بیش از حد بها بدی،بدهکار میشی 
فقط میدونم خطرناکه و دردناک

ن عزیزم چرا اطلاعات غلط میدین؟من خودم چندروز دیگ عمل دارم و دکترم گفته ک اصلا خطرناک و دردناک نیس

فقط میدونم خطرناکه و دردناک

اون عمل تنگ کردن واژن هست ک دردناکه ولی این لبیاپلاستی یک عمل بیرونی هست و داخلی نیست ک خطرناک باشه پوست و قسمتی از لبیای اضافه رو برمیدارن و بعد بخیه میزنن‌.بخیه هات خوب بشه تمومه و خونریزی داخلی و عفونت و قارچ و این موارد نداره

هزینه چقد 

من با ۳۵۰۰ توی مطب میخوام انجام بدم و دفترچه بیمه هم ندارم.ولی بعضیا توی بیمارستان تا ۷ تومن یا حتی ۱۰ تومن هم انجام میدن ک اگ دفترچه داشته باشی بستگی ب دفترچه داره ک بیمه چقد برگردونه بهت.البته کلا فک کنم عمل های زیبایی رو بیمه قبول نمیکنه.اینم ی نوع عمل زیبایی هست

اونو دکترت بهت میگه من خواهرمم انجام داده می گفت خیلی سخت نیست ولی باید حتما مراقبت هایی که دکترت بهت میگه رو حتما رعایت کنی 

من خواهرم تهران پیش دکتر فاطمه سمامی رفته اون که از عملش خیلی راضیه می خوای شماره تماسشو برات بگیرم برای مشاوره بری پیشش؟

وقتی اطلاعی ندارید بقیه رو به اشتباه نندازید

دقیقا عزیزم منم انجام دادم دوسه روز پیش

نه خطرناک بود نه دردناک 

فقط امیدوارم بخیه هام زودتر خوب بشن و ورم اون ناحیه از بین بره تا بتونم زیبایی و تغیر رو حس کنم.الان ب غیر از بخیه و ورم هیچی مشخص نیس

دکترم برا من نوشته ۱ ماه نزدیکی نداشته باشم 

بعضیا ک دیر بخیه هاشون خوب میشه تا چهل روز و دوماه هم میشه

بعضیا هم بعد از یک هفته الی ده روز میتونن

بستگی ب آمادگی بدن و خوب شدن بخیه ها داره