bahareeyoo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 550 عنوان درسی 150 بازدید | 25 پست سلام یه سوال دارم هر کی میدونه بگه به نظرتون اونایی که درس رو توی کلاس یاد میگیرن بعد میگن ما تو خونه اصلن درس نمیخونیم ینی هوششون بالاس؟ 1401/08/16 | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahareeyoo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 550 دروغ میگن دیگ هر جقدر نابغه باشه ی نگا میکنه حالا اون یه نگاه رو شاید بکنن ولی کلا از چیشونه که اینجوریه.
lmoonm عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 759 اونا تو کلاس توجه میکنن خیلی من ب شخصه تو کلاس میخوابیدم😂ولی فک کنم حافظشون خیلی خوبه😪 بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️
bahareeyoo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 550 اونا تو کلاس توجه میکنن خیلی من ب شخصه تو کلاس میخوابیدم😂ولی فک کنم حافظشون خیلی خوبه😪 نه ببین الان من هر چی بهم بگن سریع حفظ میکنم ولی درسو تو کلاس شاید بفهمم ولی تا جلسه بعد یادم میره
lmoonm عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 759 نه ببین الان من هر چی بهم بگن سریع حفظ میکنم ولی درسو تو کلاس شاید بفهمم ولی تا جلسه بعد یادم میره& ... اها برادر منم اینطوری بود ک نمیخوند اما امتحاناشو خوب میداد اما همچین باهوشم نی😂ولی خوش ب حالشون همیشه دلم میخواست مثل اونا باشم اما قسمت نبود بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️
bahareeyoo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 550 اصلا یه همچین چیزی نداریم و نمیشه ولی آدمی داریم که فقط یه دور تو خونه مرور کنه براش کافی باشه از جلسه ای هم که درس میدن تا جلسه بعد فقط یه مرور کنه اونم فقط شبی که فرداش همون درس داره؟
bahareeyoo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 550 اها برادر منم اینطوری بود ک نمیخوند اما امتحاناشو خوب میداد اما همچین باهوشم نی😂ولی خوش ب حالشون هم ... خب چه جوری نمیخوند بعد خوب میدادددددد😂
bahareeyoo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 550 اها برادر منم اینطوری بود ک نمیخوند اما امتحاناشو خوب میداد اما همچین باهوشم نی😂ولی خوش ب حالشون هم ... باهوش نیس ینی در چه حد؟
mali1401 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1133 ولی آدمی داریم که فقط یه دور تو خونه مرور کنه براش کافی باشه از جلسه ای هم که درس میدن تا جلسه بعد ف ... یه دور مرور برای اینکه یه مطلب درسی طولانی مدت یادت بمونه خیلی باهوشم باشی بازم کافی نیست
lmoonm عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 759 خب چه جوری نمیخوند بعد خوب میدادددددد😂 نمیدونم من هیچ وقت ندیدم درس بخونه فقط درس معلمو گوش میداد اخر ترمم یکم نگا کتاباش میکرد لیاقت نداش ترک تحصیل کرد😑 بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️
lmoonm عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 759 باهوش نیس ینی در چه حد؟ خوبه اما مخ نیس ک مثل ی ادم عادیه یکم هوشش بالاتر از منه ولی در اون حدم نی 😂 بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️
bahareeyoo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 550 یه دور مرور برای اینکه یه مطلب درسی طولانی مدت یادت بمونه خیلی باهوشم باشی بازم کافی نیست ولی پس چرا بعضیا میگن ما یا تو خونه لای کتاب باز نمیکنیم یا فقط یه دور مرور میکنیم