2777
2789
عنوان

دعوام شده با شوهرم راهکار بدین

253 بازدید | 13 پست

خانوما من باردارم و خیلی حالم از لحاظ جسمی و روحی خرابه...روزانه نمیتونم دولقمه غذا بخورم صبح تا شب حالت تهوع دارم ،،و افسردگی گرفتم و اصلا هم دست خودم نیست ...دیشب شوهرم اومد خونه از سر کار من حالم خوب نبود...اینم رفت تو قیافه ...میگفتش انگار توی دنیا کسی حامله نشده جز تو...هر چی میگم دست خودم نیست نمیفهمه میگه که نه تو قهری با من انگار ..میگم حالم خوب نیست چکار با تو دارم اخه...خلاصه من سکوت کردم دیگه و شوهرمم از سکوت من اتیشی میشه، صداشو برد بالا و سر خودشو میکوبید تو دیوار میگفت تو به من علاقه نداری و زندگیتو دوس نداری و هر کاری برات میکنم ب چشت نمیاد ...بعدش گفت تو خودت بچه ای بچه میخای چکار و لیاقت دوس داشتن منو نداشتی  میگفت شیطونه میگه بچه رد سقط کنیم 😊،، اصلا مراعات نکرد ک من باردارم بیشعور...بعدس التماسم میکرد میگفت ارومم کن میدونم کارم اشتباهه و کار تو اشتباه تره ک سکوت میکنیو میدونی من از سکوت بدم میاد...من فقط میگفتم برو نبینمت ...اونم میگفت من بیخیالت نمیشم الان باید همو اروم کنیم ولی من فقط میگفتم برو اونور...جالب اینجاست ادای پدرای نگران رو در میاورد میگفت خودمون بدرک بفکر بچه باش و غذا بخور..پفیوز فکر میکنه قصدی نمیخورم نمیفهمه ک واقعا نمیتونم...بنظرتون چ برخوردی باهاش داشته باشم؟

شوهرت موجیه 😑

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه یادداشت بنویس واسش اولشو با قدردانی و دوست داشتن شروع کن وسطاش بنویس که خیلی نیاز دارم حالمو درک کنی و از این چیزا و بزار یجا تا بخونه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

چند ماهته؟من دوماه اول اینجور بودم😂😂😂چون بچه اولم بود شوهرم دیقا همینجور بود....فک کن عوق میزدم گرررر میگرف ک این چ‌کاریههه 😂😂😂بعدش دیگه یاد گرفت و فهمید از چه قراره موضوع

حتی یبار بالا اوردم رو دستو بالشو رختخوابا و هروقت بالا میوردم گریه میکردم

اونم هی گف خو اشکال نداره چرا گریه میکنی

ینی۴ماه زندگی نداشتم هیبییچی نمیتونستم بخورم غذام که عمراااا ینی پا گاز نباید میرفتم وگرنه...

فک کن غذا میگرف میگف بخور بزور

میخوردم و درجا بالا میوردم😑😑😑😑😑دلم میخواست هیچی نخورم

شبیه همین مشکل هم برا من پیش اومد

خیال میکرد ناز میکنم،نه ک خیلی نازمو می‌کشید!!!

ببین شوهر و بیخیال واقعا برو مشاوره،من افسردگی گرفتم بعد زایمان 

تا یکسالگی بچه ام خیلی باش حرف نزدم،بازی نکردم

براهمین دیر زبون باز کرد،گور بابای شوهر

ب خودت برس،از خونه برو بیرون ،الان اونی ک دنبال بچه است برای رشد گفتارش فقط و فقط و فقط خودممممم،یعنی چوبشو من و بچه خوردیم نه شوهر پفیوزم

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌

دوست عزیز به دکترت بگو قرصی چیزی برات بنویسه

منم تهوعم زیاده. برام دمیترون روزی یکی نوشته. میخورمش خیلی بهتر میشم. 

دکتر گفت ضرر نداره اما خودم میترسم و سعی میکنم هر روز نخورم. مثلا دو روز میخورم یه روز نمیخورم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

شوهرت خیلی بفکرته و برات نگرانه 

دلش میخواد بهترین شرایط رو برات فراهم کنه وقتی میبینه حالت اینجوریه حس ناتوانی میکنه 

دیوونه بازیاشم واسه همینه، یه کم بیشتر بهش محبت کن